10 Întâmplări pline de haz din viața oamenilor! Citește-le pentru un plus de dispoziție!

Fără zâmbet și bună dispoziție e trist să trăiești pe lume. Am încercat din nou să culegem cele mai amuzante și educative povestioare, care cu siguranță îți vor aduce zâmbetul pe buze!

Fetița își întreabă mama curioasă:

-Mami! Dar unde se pun tampoanele?

Mama, înecându-se cu o bucată de măr:

-Păi… cum să-ți spun… știi, acolo, de unde se iau copiii.

Fetița, șocată:

-Ce, în barză???

***

Azi, pe la orele 8 dimineața urmăream așa o scenă: un bărbat își plimba câinele, apoi s-a oprit la terenul de joacă și aduna tot gunoiul rămas de la șezătorile nocturne ale tineretului. El nu e măturător, nici vagabond, un bărbat curat și cumsecade. A stat acolo mult timp și a adunat totul. O oră mai târziu, același bărbat a ieșit cu fiica lui la acel teren de joacă. E plăcut să vezi, că mai există bărbați și tați grijulii și adevărați…

***

La un salon de frumusețe vine o doamnă bogată. Se așează pe scaun și începe:

-Deci, vreau manichiură ca la Britney Spears, machiaj ca la Angelina Jolie, pedichiură ca la Naomi Campbell…

Manichiurista (nepăsător):

-Mutra ca la Travolta o lăsăm?

***

Soția se întoarce acasă după petrecerea corporată.

-Scumpule, nu striga. Îți povestesc cum a fost totul: toți au băut, eu n-am băut, toate s-au sărutat cu bărbați, eu nu m-am sărutat, am mâncat salate, am dansat, am participat la concursuri. Și gata. Ai o soție bravo. Întrebări sunt?

-UNDE ȚI-E ROCHIA?

***

Am venit acasă de la serviciu, am pregătit cina, am asamblat un raft de la Ikea, am reparat robinetul de la bucătărie. Probabil, nu mai are sens să mă mărit.

***

Ieri mi-am scos câinele la plimbare, am ajuns în parc și am văzut cum un băiețel își plimbă labradorul. Băiatul îi zice câinelui: „Fă-ți treburile afară, apoi vom lua flori și vom merge la mama la cimitir.” Mi s-a făcut atât de milă de cel mic, plimbându-mă tot mă uitam de departe încotro vor merge cei doi. Mergând, ei au ajuns la mormântul unui câine, probabil mama labradorului…

***

Am intrat în magazin. Am cumpărat niște castraveți. Soțul mă întreabă:

-Ce vrei să faci?

Eu îi răspund:

-O mască pentru față!

Acasă, soțul m-a dat gata:

-Unde să pun castraveții, în frigider sau în trusa ta de cosmetică?

***

Într-o zi îmi făceam epilare cu ceară în baie. Pisoiul nostru a venit la mirosul dulce, a răsturnat bolul cu ceară peste dânsul și s-a lipit de podea. Timp de jumătate de oră am încercat să îl spălăm, dar oricum am fost nevoiți să îi radem blana în unele locuri. Drept rezultat, picioarele mele așa și au rămas păroase, iar pisoiul parcă are o boală de piele.

***

M-am așezat într-un maxi-taxi, aștept să se mai adune pasageri. Iată ca mașina e plină. Șoferul închide ușa și strigă voios: „Sunteți gata copii?” Eu, imaginându-mi cât ar fi de fain să îi răspundem toți împreună, trag aer în piept și strig tare: „Da, căpitane!” Unicul din toți. Am 46 de ani, port barbă și ochelari. Am mers tot drumul însoțit de o tăcere totală a pasagerilor și hlizitura șoferului.