8 imagini amuzante cu pisici în locuri neașteptate, în care nu ar trebui să fie

Proprietarii de pisici au observat probabil un comportament ciudat la animalele lor de companie de mai multe ori. Un animal se poate îndrăgosti de un loc ciudat și nepotrivit (din punct de vedere uman) și poate încerca constant să urce acolo. De exemplu, ar putea fi un tambur de mașină de spălat.

Proprietarii trebuie adesea să-l verifice înainte de a începe să plaseze haine acolo, deoarece pisica poate pur și simplu ignora mișcările corpului unei persoane cu indiferența sa caracteristică.

Oamenii de știință și zoologii sugerează că dorința pisicilor de a se cățăra în locuri nepotrivite pentru ele și de a se ascunde de privirile indiscrete provine din instinctele lor naturale.

Inițial, pisicile și membrii familiei feline au fost ținute singure.

Un alt motiv pentru care pisicile se joacă de-a v-ați ascunselea este dorința animalului de a reduce nivelul de stres și de a se asigura într-un adăpost improvizat.

Apropo, mulți dintre noi am observat că pisicile iau perfect forma oricărui recipient sau vas în care se urcă, fie că este o chiuvetă, o cutie sau chiar un borcan de sticlă.

Un om de știință francez a publicat chiar și un studiu pe această temă, în care a confirmat presupunerile noastre. Aceasta se întâmplă, printre altele, datorită unei coloane vertebrale mai flexibile și a caracteristicilor sale structurale.