Vei putea să-ți schimbi destinul, dacă vei urma sfaturile acestui parapsiholog celebru

„Mulți oameni cred că smerenia înseamnă pasivitate, de fapt, smerenia înseamnă lipsa pretențiilor, nemulțumirilor, supărărilor și a urii. Dacă nu-ți place destinul tău, îmbunătățește-l, nu-ți place casa în care trăiești, caută alta… Nu trebuie să rabzi și să suferi, schimbă ceea ce nu-ți place, fără plângeri și supărări.”

Primul lucru pe care trebuie să-l facă orice persoană matură este să-și accepte soarta și să nu se supere pe ea. Această acceptare va fi terenul pentru îmbunătățirea acesteia. De această părere este popularul parapsiholog rus Serghei Lazarev.

Transformă nemulțumirea în acțiune!

Potrivit parapsihologului, supărarea trebuie să fie exprimată. Atunci când îi spui persoanei că te-ai supărat, îl determini să se schimbe, să se reeduce. Dacă ții supărarea în tine și te prefaci că totul este bine, ea te îmbolnăvește.

Exprimarea supărării reprezintă o acțiune și o încercare de a rezolva situația conflictuală.

Nu pierde energia mocnind pe interior, acționează spre remedierea acesteia!

Omul care nu-și irosește energia știe să trăiască cu gust, cu bucurie. El are noroc în toate, întâlnește oameni buni în cale și știe să primească de la viață ceea ce vrea.

Unde se pierde energia noastră vitală?

„Cel ce este nemulțumit de soartă, își pierde energia. Supărarea și nemulțumirea este o dorință ascunsă în subconștient de a distruge ceea ce nu-ți place. Nemulțumirea față de soartă este dorința ascunsă de a o distruge. În aceste condiții, soarta n-are cum să fie bună cu tine.” – Serghei Lazarev.

Trebuie să îndreptăm energia nemulțumirii spre dezvoltare, creare. Imaginează-ți că sarcinile și problemele tale sunt calea spre autodezvoltare și prosperitate.

Nu te grăbi!

Dacă vrei să-ți schimbi destinul, încarcă-te cu răbdare, recomandă Lazarev.  Evenimentele care se petrec cu tine au o încărcătură energetică foarte mare, prin urmare, n-o poți schimba instant. Atunci când te grăbești și vezi că nimic nu se schimbă, cedezi la scurt timp și pierzi. Câștigă cei care își urmează răbdători calea, depășind piedicile.