Vei pune lista pe frigider: 10 adevăruri importante de care să-ți reamintești zilnic

Viața este o consecutivitate de zile. Dacă vei avea grijă ca fiecare zi să fie bună, viața ta va fi minunată. Aceste 10 lucruri te vor ajuta să-ți umpli viața de lumină și căldură, de aceea nu trebuie să uiți de ele.

1.Orice moment este o parte din viața ta

Viața ta este aici și acum. Acest moment este viața ta. Dacă vei decide să trăiești cu adevărat fiecare moment și să-l prețuiești, vei conștientiza că tot ce căutai era în fața ta.

2.Orice lucru are momentul său 

Uneori ne bucurăm, alteori suferim, uneori râdem, alteori plângem, uneori suntem energici, alteori apatici. Viața este împărțită în momente specifice pe care trebuie să le trăim la momentul potrivit. Învață să trăiești în ritmul vieții.

3.Orice zi e un nou început. Orice dimineață este începutul unei noi vieți

Cel mai minunat lucru al vieții este că ea îți oferă ocazia să începi totul de la zero în fiecare dimineață. Viața e atât de generoasă cu noi încât nici nu observăm. Învață să te eliberezi de ceea ce te ține în trecut și să începi totul ca pe o foaie curată.

4.Nu există nimic veșnic

Orice în viață este trecător. Totul se schimbă, se transformă. Chiar dacă dorim să menținem ceva din răsputeri, trebuie să înțelegem că acel ceva nu ne aparține.

5.Suferințele nu sunt o pedeapsă, ci o eliberare

Orice experiență, orice interacțiune pe care ți-o oferă viața este o binecuvântare pentru a te forma și a te ajuta să devii cel ce trebuie să fii.

Toate suferințele, greutățile și încercările la care ești supus nu au rolul de a te pedepsi. Ele sunt menite să te facă mai puternic, să tinzi spre autocunoașterea absolută.

6.Te-ai născut cu aripi

Nu te-ai născut ca să suferi și nici să-ți fie frică. Ai venit pe această lume pentru dragoste, adevăr, înțelepciune, bucurie și calm.

7.Ignoră părerile celor din jur

Preocuparea de ceea ce vor crede oamenii și încercările de a-ți ajusta viața conform așteptărilor celor din jur este rețeta sigură pentru stres, insatisfacție, haos și suferință. Nu uita că viața ta, este doar a ta și nu trebuie să-ți pese de ce cred alții.

8.Nu trăi în detrimentul tău

Trebuie să ai propria cale și să-ți îndeplinești propriul destin. Oricât ar fi de mare ispita de a-ți pune propria viață pe pauză și de a acorda tot timpul celor dragi, nu trebuie să faci asta.

9.Mai bine singur, decât lângă oameni toxici

Caută oameni cu care te asemeni, cu care ești pe aceeași undă, care seamănă în jur bunătate și dragoste. Dacă nu-i găsești, mai bine rămâi singur.

10. Eul tău e mai important decât ceea ce faci

Calitatea faptelor tale este determinată de calitatea personalității tale. Nu confunda niciodată eul cu faptele, altfel riști să cazi în capcană. Valoarea ta vine de la ceea ce ești și nu de la ceea ce ai reușit să faci.