Va fi spre binele tău: 10 subiecte despre care să nu discuți în prezența străinilor

Se spune că tăcerea este sfântă și că fericirea iubește tăcere. De ce este riscant să vorbim despre anumite lucruri cu străinii și care sunt aceste lucruri?

1.Sănătate

Nu te plânge de sănătate și nici nu vorbi despre o vindecare – aceste lucruri pot provoca la unii oameni niște sentimente negative și te pot face vulnerabil.

2.Copii

Cu toții avem tendința să ne lăudăm copiii, dar mai bine să nu facem asta. Energetica copiilor va fi expusă influenței negative.

3.Bani

Succesul material provoacă invidie și una foarte puternică. În plus, această informație poate fi utilizată împotriva ta.

4.Eșecuri și succese

Mai bine păstrează aceste experiențe contradictorii pentru tine. De succese se vor bucura doar cei apropiați, iar eșecurile vor genera bârfe și vorbe răutăcioase.

5.Visuri și planuri

Probabil, ai reușit să observi că planurile despre care ai vorbit cu voce nu s-au îndeplinit. Energia pleacă odată cu vorbele și astfel se reduc șansele ca visurile să se îndeplinească.

6.Vise

Dacă nu vrei să-ți dezgolești sufletul în fața tuturor, mai bine nu vorbi despre vise, ele au o energie aparte. Vampirii energetici vor simți foarte repede această vulnerabilitate.

7.Viață personală

Nu degeaba este viață personală, pentru că nu trebuie să vorbești despre ea. Bârfele sunt minimul care îl poți aștepta atunci când afișezi totul în spațiul public.

8.Religie

Respectă-ți convingerile și nu le afișa pentru judecată oamenilor străini. În special, nu vorbi despre credință cu sentimentul de superioritate.

9.Binefacere

Orice act de caritate trebuie să rămână în taină, altfel nu mai vorbim de caritate, ci de nevoia de recunoaștere și apreciere.

10.Procedurile de înfrumusețare

Orice proceduri, dar mai ales cele invazive trebuie să rămână în secret. Invidioșii te vor ataca în cel mai direct mod.