Urmează aceste 10 sfaturi și vei fi încă mai frumoasă în doar o lună!

Primul sfat. Dimineața, pe stomacul gol, mâncați o lingură de semințe de in.

Mestecați bine semințele de in, bând în același timp un pahar de apă caldă. După 30 de minute puteți să luați micul dejun. Ce efect va avea? Curăță minunat organismul. Pielea va deveni mai catifelată și mai proaspătă. Plus la toate, va duce la pierdere sănătoasă în greutate. De asemenea, semințele de in întăresc părul și unghiile. Luați în considerare faptul că semințele de in nu trebuie consumate dacă aveți pietre în organism.

Al doilea sfat. Să mănâncați zilnic sfeclă fiartă.

La micul dejun sau la cină, deja cum va fi convenabil. Sfecla roșie este un purificator unic de sânge. Iar sănătatea sângelui este un indicator important al aspectului frumos. De asemenea, are un efect pozitiv asupra pielii și asupra funcționării organelor interne.

Al treilea sfat. În fiecare zi, cu o oră înainte de culcare, aplicați pe fața dumneavoastră un amestec de glicerină și vitamina E.

Amestecul este foarte simplu de preparat: pentru 30 de grame de glicerină, luați 10 capsule de vitamină E. Capsulele le străpungeți cu acul și strângeți uleiul într-o sticlă. Toate acestea pot fi achiziționate de la farmacie la un preț scăzut. Înainte de a aplica produsul, trebuie să curățați pielea feței și să faceți un masaj ușor cu o perie moale, astfel încât suprafața să devină ușor roșie. În această stare, celulele absorb substanțele nutritive cât mai mult posibil. Există un dezavantaj – pielea devine ușor lipicioasă în timp ce glicerina este absorbită. Pentru a reduce disconfortul, utilizați un tonic revigorant. În fiecare dimineață veți observa o reacție plăcută a pielii la o astfel de hrănire. Ridurile vor fi netezite și iar culoarea tenului uniformizată. Este un remediu foarte eficient pentru ridurile din colțurile ochilor. Încercați și convingeți-vă singuri.

Al patrulea sfat. În fiecare zi, mâncați 50 de grame de nuci.

Mâncați de care nuci doriți. Părul și unghiile vă vor spune un mare mulțumesc în două săptămâni.

Al cincilea sfat. La fiecare trei zile faceți o mască pentru păr din pulbere uscată de muștar.

Să fie amestecat până la consistența terciului cu adaos de ulei vegetal (de preferință brusture sau germeni de grâu).

Aplicați pe părul ud, țineți-l timp de 20-30 de minute, spălați-l. După o lună de utilizare obișnuită, pur și simplu nu-ți recunoști părul.

Al șaselea sfat. Folosiți ciorapi când dormiți.

Din fibră naturală, bumbac sau lână. În funcție de perioada anului. Înainte de a merge la culcare, după un duș, ungeți picioarele cu unt și câteva picături de ulei de mentă. Apoi puneți-vă șosete și mergeți la culcare în acest fel. Într-o lună, picioarele tale vor fi supuse invidiei și admirației. Această procedură, finalizată cu o lună înainte de sezonul de plajă, vă va servi bine. Puteți arăta cu mândrie picioarele goale.

Al șaptelea sfat. Acum să avem grijă de gene!

Veți avea nevoie de un tub gol de rimel. Spălați-l bine înăuntru cu ajutorul propriei perii. După care uscați-l. Picurați înăuntru ulei din germeni de grâu. Acesta este un remediu făcut în condiții de casă pentru a vă întări și a crește genele obosite de vopsitul zilnic. La culcare, aplicați uleiul de-a lungul întregii lungimi. Cu ajutorul periei este foarte convenabil de făcut. Este suficient să aplicați pe gene destul de puțin. O lună mai târziu, veți vedea că genele au devenit mai groase, au crescut și arată mai bine.

Al optulea sfat. Să avem grijă de pielea corpului.

Luați un pahar de sare de mare (sare iodată, de asemenea se potrivește), se adaugă un pahar de smântână. După baie, purtând un prosop, masați cu grijă întregul corp, inclusiv gâtul, cu compoziția dată, apoi clătiți cu apă caldă. Nu fiți leneșă și faceți-o după fiecare baie. Amestecul poate fi păstrat în frigider. Sarea elimină particulele moarte de pe suprafață și dezinfectează. Dacă există coșuri mici, atunci curând îți vor trece. Smântâna înmoaie efectul sării, nu-i permite să zgârie pielea delicată și, de asemenea, hrănește celulele. Utilizarea regulată va da un rezultat minunat.

Al nouălea sfat. Din nou despre piele. Obțineți pentru dvs. o astfel de comoară, ca uleiul de amarant.

Componenta principală a acestui produs este squalena. Și el, la rândul său, este unul dintre componentele principale ale pielii noastre. Uleiul este absorbit aproape 100% și nu este un concurent în lupta împotriva ridurilor, cicatricilor, arsurilor, vergeturilor și a altor probleme de piele! Uleiul de amarant poate și ar trebui să fie folosit zilnic, lubrifiând atât corpul cât și fața. Această procedură te va salva de o mulțime de probleme. Singurul dezavantaj este prețul său. Cu toate acestea, dacă se dorește, uleiul de amarant poate fi ușor preparat la domiciliu.

Al zecelea sfat. Pregătiți o apă specială pentru aplicare pe păr după spălare.

Doar adăugați câteva picături de ulei de mentol (5 litri pentru 1 litru) și clătiți părul după fiecare spălare. Acest lucru va da o prospețime incredibilă scalpului. Acest remediu chiar ameliorează durerile de cap. Combate efectiv mătreața. Ajută în cazul părul gras.