Universul va fi de partea da, dacă vei respecta aceste 2 reguli simple

Dacă e să fim sinceri și direcți: 1.Viața e foarte simplă. 2.Primești ceea ce oferi.

Mulți dintre noi obișnuiesc să-și plângă soarta, exprimându-se în fraze de tipul: „Totul merge prost”; „De ce nu am noroc?”; „M-am săturat de necazuri” ș.a.m.d.

Lista poate continua până la nesfârșit, în timp ce, de fapt, totul e foarte simplu și ușor.

Tu ești stăpânul propriului univers, tu îl poți repara și îl poți curăța de convingeri negative. Anume ele sunt catalizatorul problemelor, suferințelor și necazurilor din viața ta.

Încetează să mai crezi că viața este extrem de complicată, e mult mai simplă decât crezi.

Ea nu conține nimic care în mod special ți-ar crea neplăceri sau care te-ar distruge. Tot ce se întâmplă în viața noastră, noi determinăm prin gândurile și convingerile noastre, prin obiceiul de a negativiza totul.

Mă simt prost, nu am nimic, văd asta atât de bine, sunt obișnuit cu această stare este ok să fie așa. Și dacă încep să schimb ceva? Și dacă reușesc și viața mea se va schimba? Atunci voi înțelege că singur nu mi-am permis să fiu fericit?

E groaznic să înțelegi și să accepți acest lucru, dar e adevărat.

Omul este o creatură cu frici și cu instincte de autoconservare. Acolo unde îi este pe înțeles și obișnuit – acolo se oprește, chiar dacă îi este rău.

Viața ta e simplă. Ceea ce primești, aceea oferi.

Vrei să fii iubit? Învață să iubești adevărat, din suflet, fără interes și manipulare. Învață să iubești așa încât să primești tu plăcere de la proces, să-l savurezi, să-l respiri. Astfel vei forma un câmp de iubire reciproc.

Vrei să fii conștiincios? Atunci setează-ți conștiința la maxim. Nu fura gândurile altora, nu îndrepta gândurile tale către alții. Ascultă-ți propria conștiință!

Vrei bogăție? Învață să oferi resursele pe care le ai tu – energia, timpul, talentul, în schimb vei primi daruri materiale.

Așadar, viața este mișcare. Viața este cunoașterea de sine și a propriilor posibilități. Viața ești tu și acțiunile, gândurile, deciziile tale.