Universul aprobă și încurajează oamenii care știu să se relaxeze corect: rețeta exactă pentru relaxare profundă

Cel mai probabil, secretul vieții va fi acum dezvăluit multora. Sau le vor fi amintite cunoștințele, care au fost uitate din anumite motive.

Când stăm epuizați într-un pat – aceasta nu este odihnă, este oboseală pe o pătură moale, criptată în numele „odihnă”.

Când muncim din greu pentru o afacere până la transpirație, ne vin în minte aproximativ astfel de gânduri: “Acum voi termina totul până la sfârșit și apoi mă voi întinde să nu fac nimic. Mă voi odihni pe placul inimii!”

Când o persoană lucrează la locul de muncă un an întreg, fără zile libere, apoi visează la două săptămâni întregi de vacanță într-o culcându-se pe un șezlong sau pe aceeași canapea – nici aceasta nu este o vacanță.

Încearcă acum fără negativitate și tot felul de negare să accepți sensul expresiei de “a te odihni” pe bune. Crede-mă, asta este important.

RECREAREA ESTE O SCHIMBARE CARDINALĂ A ACTIVITĂȚII!

Pentru a te relaxa, trebuie să faci ceva, dar doar ceva de care creierul tău nu s-a săturat, de care nu te-ai săturat să faci, care să aducă niște impresii noi și ALTE emoții.
Așa te poți relaxa cu adevărat. Și tocmai dintr-o astfel de vacanță nu va mai exista acel gust prostesc: „Ei bine, vacanța a zburat ca și cum nu s-a întâmplat niciodată”.

Oboseala de la activitatea mentală la computer este ușor acoperită de odihnă cu activități fizice: menaj ușor, dans, gimnastică, plimbare prin oraș, etc.

Oboseala din cauza activității fizice este odihnită de ceva interesant făcut pe loc: un hobby (desen, citit, broderie, tricotat, îngrijire de sine etc.).

De la muncă lungă fără zile libere, te poți odihni doar cu impresii noi, locuri interesante și strălucirea diferitor evenimente. Niciun șezlong și niciun hamac nu vă vor umple creierul cu ceva care poate bloca sarcinile și greutatea care s-a acumulat de-a lungul anului. Încercați să vă umpleți weekendurile cu mers la cinema, muzee, expoziții, vizitarea oamenilor amabili și buni, orașele învecinate etc.

Într-o astfel de odihnă ești plin de putere, iar Universul, observând acest lucru, te umple de calm, armonie, emoții plăcute, energie și putere. Se pare că te conectezi și mai strâns atunci când interacționezi cu lumea și cu tine însuți din părți diferite, nu concentrându-te doar pe oboseala ta.

Cu cât te întorci mai devreme la acest ritm, conceput de Univers, cu atât mai devreme vor începe să se reverse în mâinile tale miracole, puteri, oportunități și lucruri noi interesante. Atunci te vei odihni cu adevărat!

Și nu vor mai exista acele gânduri foarte triste la sfârșitul zilei sau săptămânii că ai ratat din nou ceva sau ai dormit prea mult. La urma urmei, viața va deveni bogată, plină și foarte strălucitoare.

Încearcă.

La urma urmei, nu ești doar un angajat. Nu ești doar mamă sau tată. Nu ești doar o soție sau un soț. Nu ești responsabil pentru toată lumea, ci pentru tine.

Uneori este dificil. La urma urmei, suntem atât de obișnuiți să numim zile și ore pierdute în care nu ne-am odihnit deloc.

Doar că e mai obositor. Într-o astfel de „odihnă” pierzi momente din viață, din tine, din interesele și hobby-urile tale.

Nu vorbesc despre restabilirea somnului acum, când o persoană este cu adevărat obosită și are nevoie să doarmă suficient.

Dormi, și nu se transformă într-un urs, care nu este interesat de nimic altceva în această viață, decât să laude și să mângâie capul propriei oboseli.

Nu degeaba oamenii obosiți, de exemplu, în loc să facă ceva la computer, se ridică brusc și încep să facă treburile casnice, apoi se întorc rapid la locul de muncă și termină totul în cinci minute. Acestea nu sunt miracole, acestea sunt creiere care s-au odihnit și sunt gata să muncească din nou din greu.

Dar copii? Ei știu multe despre asta, abia atunci aceste cadre naturale sunt dărâmate de adulți, pentru că se presupune că știu mai bine să trăiască mai corect.