Femeia îngrijită va aduce respect și pasiune din partea soțului

Sunt multe păreri despre cum trebuie să fii ca să seduci orice bărbat, iar mai târziu să-l seduci pe soțul tău. Există un astfel de secret care va funcționa 100% și dacă vei ține cont de el și după nuntă, va aduce respect și pasiune din partea soțului.

Este vorba despre “îngrijire”.

Desigur că există standarde generale ale frumuseții, dar ele presupun ca femeile să aibă 180 în înălțime și greutatea de 45 kg, nu cred că aceaste caracteristici îți va aduce mulți admiratori! Vei avea admiratori, dacă te vei îngriji!
⠀⠀
Fie că sunteți plinuță sau slăbuță, blondă sau brunetă, principalele cerințe sunt:
– Unghiile să fie în ordine
– Părul să fie aranjat
– Pielea – curățată / saturată / protejată
– Lenjeria – curată și să facă parte dintr-un set
– Îmbrăcămintea – elegantă, să fie asortată corect
– Îmbrăcămintea de casă – frumoasă și confortabilă
– Spatele – mândru și demn
– Părul, care este în plus să lipsească⠀

Nu am uitat nimic? Dacă am uitat ceva adăugați în comentarii. Sigur că ați prins esența! Toate acestea necesită mult timp și resurse, dar altă cale nu există.

Când soția mea dorește să-și facă careva proceduri eu trebuie să plătesc, plus la toate,  trebuie să stau cu copiii. Dar rezist, chiar dacă mă simt inconfortabil, înțeleg că dacă nu va face astfel de proceduri nu va arăta bine.

Iată o idee, dacă soțul sau soția ta nu vede nevoia de “a avea grijă de tine atât de mult” atunci puneți întrebarea: “Dragă, vrei să arăt ca o bunică?” zâmbește și continuă să ai grijă de tine.

Voi ce părere aveți? Se merită să te îngrijești?

Fie ca femeile îngrijite și fericite să devină mai multe!⠀