Uite de ce franțuzoaicele îmbătrânesc cel mai greu: 3 secrete pe care încearcă să le ascundă

Datele arată că franțuzoaicele trăiesc cu în medie cu 2 ani mai mult decât englezoaicele, de exemplu. Cu siguranță, acest lucru se datorează câtorva secrete pe care le-am descoperit recent.

Franțuzoaicele dintotdeauna au inspirat o lume întreagă cu rafinamentul și eleganța lor. Mai mult ca atât, ele reușesc să mențină aceste trăsături la orice vârstă. Spre deosebire de noi, femeile din Franța pun accentul pe câteva aspecte când e vorba de sănătatea și frumusețea lor.

Ochelarii de soare

Probabil, ai observat că franțuzoaicele preferă ochelarii de soare mari, care pe lângă stil, le oferă și o doză de mister. Nu acesta este însă adevăratul lor scop, este vorba despre sănătate.

Ochelarii trebuie să fie întâi de toate funcționali, iar pentru asta trebuie să fie de calitate, iar pentru a fi de calitate n-au cum să fie ieftini.

Așadar, iată câteva detalii de care să ții cont.

-Rama. Aceasta trebuie să ajungă până la sprâncene și să acopere o zonă cât mai mare în jurul ochilor. Ea trebuie să fie lată, întrucât astfel va împiedica razele solare să pătrundă prin părți.

-Lentilele. Cele mai eficiente lentile în protecția contra razelor ultraviolete sunt cele din policarbonat, plastic CR-39 sau lentilele minerale. Este important ca acestea să corespundă standardelor europene, marcate prin „CE”.

-Nivelul de protecție. Cele optimale sunt nivelurile 2-3. Acestea au o rată de penetrare a razelor ultraviolete de 8-18% și respectiv 18-43%.

Alcoolul

Foarte multe femei, care în niciun caz nu se consideră alcoolice, uită numărul paharelor de vin consumate la o masă cu prietenii. Dacă astfel de ocazii sunt frecvente, află că alcoolul își va pune efectul asupra duratei vieții și va da deseori de știre prin diverse probleme de sănătate.

Franțuzoaicele știu să savureze vinul. Ele se comportă ca un somelier care știe cum să-l consume, punând accentul pe calitate.

Usturoiul

Acest ingredient nu lipsește niciodată din bucătăria francezilor. Acesta oferă savoare cărnii, salatelor, supelor. Usturoiul este o sursă excelentă de antioxidanți, care luptă eficient cu îmbătrânirea.

Iar dacă îți faci griji de mirosul neplăcut din gură, află că nu spălatul pe dinți este soluția, cel mai indicat este să mesteci pătrunjel, mentă sau să bei o cafea.