Tunsorile care vor deveni alegerea perfectă pentru doamnele de 50+!

Nu este nevoie de multă complexitate pentru a fi la modă! Orice femeie, la orice vârstă vrea întotdeauna să arate bine și să fie în pas cu ultimele tendințe. Dar, la o vârstă mai matură, trebuie să îți creezi o imagine și să îți alegi coafura destul de atent. Făcând această alegere, merită să ții cont de forma feței, cât de dens este părul tău și cum va fi această coafură aranjată în continuare.

Dacă, fără să te gândești, vei urma tendințele modei, atunci asta va arăta destul de ridicol.

Pixie foarte scurt – această tunsoare este o opțiune pentru fashionistele care au un caracter autosuficient și îndrăzneț. Coafura va crea un volum suplimentar, va deschide umerii și îți va face ovalul feței să arate mai lung.

Carre-ul cu șuvițe sub formă de cascadă îți va face imaginea mai dinamică și plină de viață. În același timp, dacă șuvițele au niveluri diferite, tunsoarea va căpăta un efect pur și simplu fermecător. Aranjarea nu îți va lua prea mult timp, iar pentru ca părul să aibă mai mult volum, trebuie doar să-l usuci după spălare cu capul în jos.

Pentru acele doamne, care au nevoie de o tunsoare mai rafinată, se potrivește carre-ul alungit.

Tunsoarea Bob – carre nu numai că arată foarte modern, dar și va adăuga feminitate întregii tale imagini.

Cu o astfel de coafură, chiar și părul mai subțire și lipsit de volum va arăta plin de viață. Iar pentru o aranjare voluminoasă și interesantă nu ai nevoie de prea mult efort. Trebuie doar să alegi culoarea potrivită pentru această coafură. Experimentele cu o colorare mai complexă te vor ajuta să obții o imagine splendidă.

Dacă părul tău are o lungime trecută de umeri, atunci îți este deschisă o varietate de experimente. Valuri sau bucle, șuvițe îndreptate, o coadă înaltă – toate acestea arată destul de potrivite pentru o femeie matură. Prezența multor opțiuni îți permite să îți schimbi stilul și imaginea aproape zilnic și în același timp să rămâi tânără și frumoasă mereu.