Tu îți creezi propria viața, limitele există doar în capul tău

De câte ori v-ați spus: „Nu merit acest lucru”, „Nu voi reuși”, „Este imposibil să realizez acest lucru”. Dar de ce? De ce îți permiteți să spui asta? Cine a spus că nu poți să faci asta? Cine a spus că există o limită peste care nu poți trece? Și chiar dacă ar fi spus? Tu ești autorul vieții tale. Tu decizi cum ar trebui să fii și ce ar trebui să faci.

Temerile și incertitudinile tale devin realitate numai atunci când trăiești cu ele.

Potrivit psihologilor, dacă vă concentrați asupra problemelor și a eșecurilor, nu veți puteți vedea niciodată posibilitățile pe care le aveți. Cea mai mare putere de schimbare este în capul tău. Și spre ce o redirecționezi îți creează cursul vieții.

Știi, nu poți controla vremea, rata dolarului și, în general, nu poți controla nimic decât unul și cel mai important lucru – gândurile tale. Ele sunt începutul tuturor lucrurilor. Gândurile se materializează. Dacă trăiți în frică și nesiguranță, atunci nu veți vedea decât temerile voastre. Trebuie să vă schimbați gândirea și numai atunci se va schimba și viața spre bine.

Nu vă mai creați limite, mereu puneți-vă întrebarea: „Ce mă face fericit?” și acționați.

Când știți ce doriți, ceea ce vă oferă o adevărată plăcere, direcționați-vă gândurile către succes, credeți în voi înșivă și faceți în fiecare zi un pas către visul vostru. Problemele, au fost, sunt și vor fi. Nu vă concentrați asupra lor, nu aveți nevoie de ele, trebuie să vă eliberați de ele.

De îndată ce vă schimbați gândirea, vă veți îndepărta de temeri și de îndoieli, viața voastră va câștiga culoare și veți simți o putere interioară nelimitată.

Nu vă fie frică să luați decizii, faceți ceea ce credeți și nu lăsați pe nimeni să vă ruineze visele, nici să le realizeze în locul vostru.

Limitările tale sunt doar în capul tău. Tu îți creezi propria viața. Așa că fă-o așa cum vrei să fie!