Truc excelent de curățare: Cada ta va străluci ca nouă!

Cada trebuie să fie întotdeauna curată și strălucitoare, pentru a fi plăcut și igienic să faci baie. Dar, din păcate, îngrijirea instalațiilor sanitare nu este cea mai ușoară și cea mai plăcută sarcină. Mai ales că, de obicei, cada se acoperă repede de murdărie, iar în timp se poate îngălbeni sau, în funcție de materialul din care e confecționată, pot apărea urme de rugină …

Pe rafturile magazinelor există foarte multe produse de curățare eficiente pentru instalațiile sanitare. Dar, în cea mai mare parte, acestea sunt dăunătoare nu numai mediului, ci și organismului uman. În plus, nu întotdeauna ai timp să mergi la magazin pentru a le cumpăra, deși trebuie mereu să le ai la îndemână!

Noi vă propunem un truc ecologic și foarte economic pentru a vă face cada albă ca zăpada, fără a vă afecta sănătatea. Pentru a face acest lucru, aveți nevoie doar de câteva produse, disponibile în fiecare casă.

Așadar, veți avea nevoie de:

-săpun lichid – orice marcă;

-oțet încălzit la 40 de grade;

-recipient cu pulverizator – orice volum.

Cum le utilizați?

Pasul 1. Încălziți oțetul la 40 de grade;

Pasul 2. Turnați în recipientul cu pulverizator, în cantități egale, săpun lichid și oțet încălzit;

Pasul 3. Amestecați compoziția obținută și o aplicați pe toată suprafața căzii;

Pasul 4. Lăsați să acționeze aproximativ 30 de minute;

Pasul 5. Clătiți cu un burete și apă caldă.

Acum, cada trebuie să străluceacă ca nouă!

Soluțiile naturale, fără chimicale, sunt mai recomandate pentru că nu afectează sănătatea și pot fi la fel de eficiente, fiind mult mai ieftine.