Top 10 cele mai HOT parfumuri în acest an. Ce arome vor ademeni bărbații

O femeie nu trebuie doar să fie îmbrăcată frumos sau să se machieze bine, ea trebuie și să miroase frumos.

De aceea, vă invităm să vă familiarizați cu lista celor mai în vogă parfumuri din acest an, pe care fiecare femeie ar trebui să le încerce. Aceste arome vor da gata nu doar femeile, ci și partenerii lor!

Apropo, subliniem că în acest an vor fi foarte naturale aromele care conțin note florale, citrice, de plante, pulbere și chypre.

1.Givenchy Live Irresistible Blossom Crush

O aromă de flori și fructe – o adevărată descoperire pentru acele femei care doresc să se arate lumii întregi dintr-un unghi ușor diferit – fin, aerisit și totuși oarecum incitant. În acest parfum predomină notele de bergamot și portocală, care trec ușor spre trandafir, bujor, măr și coacăză. La baza acestei arome se află cacao, moscul, vanilia, chihlimbarul lemnic și cașmirul.

2.Modern Princess Eau Sensuelle Lanvin

O altă aromă florală și de fructe. Dar, la acest parfurm notele de sus sunt date de fructele citrice – lămâie, grapefruit, piersic și tangerine, iar după bujor, iasomie și pere. Notele de bază sunt cele de lemn de santal, mosc și vanilie. Acest parfum este perfect pentru primăvară și vară, oferind o stare de nepăsare, ușurință și joc.

3.Sole di Positano Tom Ford

O opțiune minunată, care este perfectă atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Un mix de citrice, care este însoțit de prospețimea de iarbă și mirosul de mușchi. Acesta este mirosul verii, vântului solar maritim și cald. Cel mai bine se simte la soare pe pielea ușor transpirată și încălzită.

4.Kenzo World Eau de Toilette Kenzo

Un parfum care vă va uimi prin combinația sa. Un amestec extrem de delicat de migdale, la care se adaugă  aroma de petale de flori parfumate și nuanțe de cremă de vanilie. În plus, aici veți simți dulceața de pudră și bomboane, care vă va aminti de ciocolată albă.

5.Au Bord de L’eau L Artisan Parfumeur

O aromă incredibilă de piper măcinat, cu o ușoară adere de muștar, precum și cu adaos de limonadă-lime. Un mix paradoxal, dar incredibil de fermecătoare, care va fi pe placul oricărei femei.

6.Good Girl Carolina Herrera

Acest parfum atrage prin aromele orientale intercalate cu note de piele. Este un adevărat miros-sărbătoare, care vă va înveseli chiar și în cele mai triste zile.

7.Gris Clair Serge Lutens

O combinație neobișnuită de mirosuri curajoase de lemn și lavandă delicată, care vă va ajuta să vă relaxați în cea mai dificilă și mai stresantă zi. Aceasta este o aromă incredibil de frumoasă, dar totuși melancolică oarecum.

8.Black Opium Yves Saint Laurent

Un parfum, care se va potrivi doamnelor îndrăznețe și curajoase. Un fel de rock-roll în papuci de pluș, care nu va lăsa indiferentă nicio femeie îndrăzneață.

9.Mon Paris Yves Saint Laurent

Un adevărat cocktail de fructe care vă va surprinde prin eleganța, feminitatea și chicul francez.

10.Le Jardin de Monsieur Li Hermès

O combinație de iasomie și pietre de mare. Este o aromă foare fină, divină, simplă și, în același timp, o capodoperă – toate aceste cuvinte sunt doar despre Le Jardin de Monsieur Li Hermès.