„Teoria celor 30 de minute” sau cum doar o jumătate de oră pe zi îți poate schimba viața în bine

80% dintre oameni nu își ating obiectivele doar pentru că renunță la jumătatea drumului. În consecință, restul 20% au succes prin perseverență și răbdare. Pe cei din urmă îi ajută „teoria celor 30 de minute”.

Orice rezultat necesită timp petrecut pentru a-l obține. Atingerea unui obiectiv mic poate dura zile sau săptămâni, iar unora le ia ani de zile. Oricum ar fi, este imposibil să te culci într-un fel și să te trezești radical schimbat. Richard Branson nu a devenit miliardar peste noapte. Cântăreața Madonna nu a obținut un succes instantaneu. David Beckham nu s-a născut un fotbalist superstar. Și tu ai toate șansele să devii bogat și de succes. Iar „teoria celor 30 de minute” te poate ajuta cu asta.

Care este teoria celor 30 de minute?

Este foarte ușor să te integrezi în viața oricărei persoane. Esența „teoriei celor 30 de minute” este să petreci o jumătate de oră pe zi pentru ceva care îți poate schimba viața în bine.

Să începem cu cel mai simplu. Vrei să începi să citești cărți de auto-dezvoltare? Nu trebuie să vă stabiliți obiectivul ambițios de a citi 100 de cărți pe an. Fă-ți intenția să citești în fiecare zi timp de 30 de minute. Chiar dacă citești foarte încet, poți citi 2 cărți într-o lună, adică 24 de cărți pe an! Nu vi se pare mult? Crede-mă, majoritatea oamenilor nu citesc 5 cărți pe an!

Iar „teoria 30 de minute” se aplică absolut oricărei activități, pentru a îmbunătăți orice domeniu al vieții! Vrei să înveți o nouă profesie? Studiază materialele necesare pentru cea care te interesează, doar o jumătate de oră în fiecare zi, iar rezultatul te va impresiona!

Cum să folosiți „Teoria 30 de minute” pentru a îmbunătăți calitatea vieții?

1. Alegeți un caz pe care doriți să îl învățați de la zero sau să câștigați mai multă experiență în el.

2. Programează o jumătate de oră pe zi pentru a te dedica învățării unei noi abilități. Vă sfătuiesc să folosiți orele dimineții – la începutul zilei, orice informație este absorbită de creier mai bine decât seara.

3. Revizuiți-vă progresul o dată pe săptămână. Luați notițe sau împărtășiți ceea ce ați învățat într-un jurnal personal. Vei fi placut surprins de rezultat!

4. Nu te condamna dacă ai uitat să faci asta câteva zile – doar reintră în această rutină. Lasă-te motivat de gândul că, chiar dacă sări peste câteva cursuri de 30 de minute, tot faci mai mult pentru propria ta dezvoltare decât marea majoritate a locuitorilor planetei noastre.

5. Ai răbdare. Nu vă așteptați la rezultate peste noapte. Este nevoie de timp pentru a dobândi o nouă abilitate.

Scrieți în comentarii pentru ce cunoștințe și abilități sunteți gata să folosiți teoria celor 30 de minute pentru a le dobândi.