Tunsori scurte cu breton – ultimul trend: 10 idei perfecte pentru blonde și brunete

Schimbarea anotimpului vine, de obicei, cu o dorință de a încerca ceva nou și în materie de coafură. În acest sezon, multe femei au renunțat deja la părul lung și au ales o tunsoare simplă, dar care le oferă un look impecabil și un aer sofisticat, tunsoarea Pixie cu breton.

Această tunsoare poate fi simetrică sau asimetrică, dar cel mai bine este să optați pentru o ceafă deschisă, forma tunsorii puțin rotunjită, iar șuvițele de păr tunse într-un anumit mod.

Intrată în modă încă în secolul al XX-lea, această tunsoare este în vogă până în prezent.

Tunsoarea Pixie îți dă mai mult libertate de mișcare, nu-ți fură mult timp pentru aranjare și se potrivește femeilor de toate vârstele.

Tunsoare poate fi aranjată în mod clasic sau într-un mod mai rebel. Iar în sezonul pălăriilor și a eșarfelor, părul scurt va fi un atu pentru tine.

De asemenea, aceste tunsori sunt foarte adaptabile, fiind ușor de aranjat în funcție de forma feței, după tipul de păr, culoarea părului sau ținând cont de preferințele fiecăreia în materie de hairstyle.

Iar pentru ca să fii deosebită, poți opta pentru un Pixie cu părul ras la tâmple, ombre, cu câteva șuvițe vopsite în altă nuanță, pentru o cărare neregulată sau pentru o asimetrie pronunțată.

Ultramodern se consideră și bretonul în formă de triunghi, oval, asimetric sau foarte lung.

Totuși, dacă ai părul ondulat și optezi pentru această tunsoare, vei fi nevoită să îl îndrepți în fiecare zi cu placa.

Mai mult ca atât, pentru ca să arate permanent bine, acest tip de frizură trebuie reînnoită frecvent, părul trebuie spălat zilnic, iar machiajul nu trebuie să lipsească, deoarece Pixie accentuează fața.