„Suntem singura cauză a tot ceea ce se întâmplă în jurul nostru”: 4 cuvinte magice pentru meditație

Această practică a venit la noi din insulele Hawaii, unde a primit numele de Ho’oponopono, meditația funcționează, dacă se depune sârguință și credință. Uneltele Ho’oponopono sunt atât de ușoare – 4 cuvinte magice, care spuse zilnic vă aduc liniște sufletească și fericire.

Când folosim cele 4 cuvinte magice?

1.Dacă există o persoană în viața voastră, relațiile care vă provoacă prea multă tensiune.

Îl poți numi pe acest om „toxic” sau „vampir” și vei continua să-l învinovățești pentru acele emoții neplăcute pe care le simți. Dar această cale are o traiectorie închisă. Și dacă omul acesta vă va părăsi, va apărea o altă persoană. Care, în același mod, vă va învăța dragostea și compasiunea ca cea precedentă, atingând cele mai dureroase și mai vulnerabile puncte ale ego-ului vostru.

2.Dacă a apărut o situație între dumneavoastră și persoana iubită care nu știți cum să o rezolvați, cu alte cuvinte, când sunteți în conflict. Atunci când amândoi aveți dreptate și greșiți în același timp și înțelegeți că orice compromis vă va face pe amândoi nefericiți. Ar trebui să existe ieșire din situație?

Da, există o rezolvare a acestor probleme, dar la acest nivel este imposibil să o vezi – și, prin urmare, rămâne doar să urci la o înălțime nouă, de exemplu, folosind tehnica celor 4 cuvinte magice.

Care sunt cele 4 cuvinte magice?

Fii responsabil pentru viața ta: „suntem singura cauză a tot ceea ce se întâmplă în jurul nostru”. Și în noi se află puterea de a ne vindeca pe noi și pe cei cu care avem o relație de dragoste sau prietenie. Dacă acceptați aceste condiții, spuneți cu voce tare și amintiți aceste 4 cuvinte:

Te iubesc.

Îți mulțumesc.

Iartă-mă.

Îmi pare rău.

Acum că le cunoașteți – stați într-o poziție simplă cu spatele drept, închideți ochii și imaginați-vă această persoană în fața voastră. Spuneți aceste 4 cuvinte în gând sau cu voce tare, încercând să simțiți cu adevărat ceea ce spuneți.

Faceți această practică până când se schimbă sentimentul interior. Practicați Ho’oponopono în fiecare zi – gândindu-vă la o persoană nouă sau la aceeași persoană – timp de 40 de zile cel puțin. Și urmăriți ce se va întâmpla în viața voastră și în jurul vostru.