Stilul doamnelor cu forme generoase: Sfaturi utile ca să arăți minunat mereu!

Odată cu vârsta ne schimbă, iată de ce și atitudinea față de alegerea hainelor ar trebui să se schimbe. Dacă la 20 de ani poți experimenta și cumpăra cele mai la modă haine, atunci la 50 de ani nu ar trebui să urmărești tendințele. Este suficient să alegi hainele care îți plac și care ți se potrivesc, desigur, ținând cont de principalele tendințe vestimentare.

Iată câteva exemple simple și reușite pentru femeile plinuțe cu vârsta de peste 50 de ani!

Fusta – creion și cămașa

S-ar părea o combinație banală, dar este și va rămâne actuală întotdeauna. Pentru a arăta elegant, alege o fustă exact pe mărime. Nu trebuie să fie pliată sau întinsă în zona cusăturilor. Ia cea mai obișnuită cămașă, în niciun caz pe siluetă. În primul rând, cămășile pe siluetă nu mai sunt la modă, iar în al doilea rând, femeile supraponderale trebuie să excludă lucrurile mulate pe corp.

Iar pentru ca acest set să nu pară prea plictisitor, îi adăugăm un detaliu interesant – cizmele roșii până la genunchi.

Fusta cu paiete

Alegem o fustă și o bluză de aceeași culoare – neagră. În acest ansamblu, se pune accentul pe contrastul texturilor – o fustă strălucitoare și un top mat. Alege o bluză din tricotaj subțire, care să ascundă defectele figurii. Pantofii de culoare argintie vor deveni detaliul final al imaginii.

Fusta cu imprimeu aprins

Fusta de tip A – siluetă are un imprimeu floral aprins. O îmbrăcăm în set cu o cămașă albă. Pentru a face imaginea mai puțin formală, mânecile cămășii pot fi ușor ridicate. Subliniem talia cu o centură strălucitoare. Alege pantofi comozi, de exemplu, adidași albi.

Blugi și cămașă

Blugii combinați cu o cămașă sunt iarăși alegerea cu care nu poți să dai greș. Alege un model cu croială clasică dreaptă. Poți să îi îndoi puțin în partea de jos, dezgolind gleznele grațios.

Chic francez

De ce să nu creezi un look în stil francez? Alege o pereche de pantaloni drepți gri, îmbracă un pulover liber și adidași cu talpă groasă. Această ținută poate fi foarte ușor completată cu accesorii de culoare aprinsă – o poșetă mică, o beretă și mănuși din piele.

Pantaloni largi și cămașă

Pantalonii largi arată grozav pe silueta plinuță, însă trebuie să optezi pentru un model cu slieta dreaptă. Astfel, pantalonii te vor face să arăți mai suplă, chiar dacă sunt de culoare deschisă. Alege o cămașă cu croială dreaptă și liiberă, cu o linie asimetrică în partea de jos.

Rochia – cămașă

Rochia-cămașă îți poate corecta vizual silueta, așa că alege un model de culoare aprinsă, cum ar fi culoarea zmeurei. O completare splendidă a acestei imagini va deveni eșarfa care să repete aceeași nuanță, legată la geantă.

Rochia dreaptă

Rochia dreaptă este alegerea universală, fiind potrivită atât pentru zilele de muncă la birou cât și pentru ocazii mai speciale. Totul va depinde de alegerea accesoriilor.