Secretul este secret: Ce să nu-i spui celei mai bune prietene

Ce nu ar trebui să-i spui nici măcar celei mai bune prietene? Ce secrete nu trebuie să împărtăși cu ea pentru ca într-o zi ceea ce s-a spus să nu fie folosit împotriva ta? Uneori avem atât de multă încredere în prietenii noștri încât le spunem despre tot ce se întâmplă în viața noastră, fără să ne gândim la consecințele posibile.

Ce să nu-i spui celei mai bune prietene? Evită să vorbești despre aceste subiecte

1. Despre secretele altora
Nu răspândi niciodată secretele altora. Este obișnuit ca sexul feminin să „bârfească” cunoscuții comuni, dar nu se poate depăși limitele a ceea ce este permis. Fetele discută adesea despre divorțuri, situație financiară, aspect, etc. Desigur, toate acestea sunt mult mai incitante decât a discuta despre o carte pe care ai citit-o sau despre un film interesant.

Dar ia aminte: secretele care ți s-au încredințat nu pot fi discutate cu nimeni și niciodată! Păstrează secretele cu grijă, pentru că asta vorbește despre decența ta și despre ce fel de prietenă ești.

2. Despre trădarea partenerului său
Dacă un astfel de incident a avut deja loc în viața ta, atunci nu te grăbi să împărtășești detaliile cu prietena ta. Nu poți fi sigură că prietenia ta va dura pentru totdeauna. Orice conflict sau ceartă serioasă poate duce la consecințe cu adevărat imprevizibile, așa că secretul tău poate deveni public într-o zi. Astfel de lucruri intime ar fi cel mai bine să fie ținute în secret, chiar și de la cea mai bună prietenă a ta.

3. Despre faptul că este înșelată de jumătatea sa
Pe acest subiect, te poți contrazice la nesfârșit! Unii cred că este necesar să-i spui prietenei despre infidelitatea bărbatului său, iar cineva este de părere că nu ar trebui să te amesteci în viața personală a altcuiva. Atunci ce să faci? Să taci dacă l-ai văzut pe soțul altcuiva îmbrățișând o blondă drăguță? Și cum să nu spui nimic dacă ai observat din greșeală profilul iubitului prietenei tale pe un site de cunoștințe? Nu este aceasta o trădare?

În astfel de situații, este într-adevăr mult mai bine să taci. La urma urmei, nu poți cunoaște toate detaliile despre ceea ce s-a întâmplat! Fata drăguță cu care s-a îmbrățișat soțul prietenei tale se poate dovedi a fi sora acestuia, iar un profil de pe un site de cunoștințe poate fi deschis de mai bine de un an (poate chiar înainte ca el să-ți întâlnească prietena).

În plus, dacă un bărbat chiar înșeală, atunci spunându-i unei fete despre asta, nu numai că vei provoca un scandal, dar, poate, vei deveni persoana care a contribuit la despărțirea acestora. Poate că după o astfel de situație, nu va mai dori să comunice cu tine.

4. Despre bani
Chiar și cea mai puternică prietenie care durează mulți, mulți ani poate fi distrusă din cauza banilor. Nu-i spune celei mai bune prietene cât câștigi și cât cheltuiești. Acest lucru este important mai ales dacă sunteți colege. Poate că salariul ei este mult mai mic sau mai mare ca al tău. Conversațiile despre bani duc la faptul că două prietene încep să-și compare situația financiară și uneori se invidiază.

În plus, este foarte greu pentru una dintre femei să vadă că cea mai bună prietenă a ei își permite să călătorească oricând dorește și să-și cumpere lucruri scumpe. Din această cauză, prietenia se poate destrăma.