Respectă aceste 10 reguli feng shui pentru ca banii și armonia să domnească în casa ta

Poruncile vechi chinezești ne învață să găsim armonia în interiorul nostru, dar și în jur. Experimentează, fă totul pentru fericire, aplică aceste recomandări feng shui.

Vesela

Nu păstra niciodată în casă veselă stricată – ea atrage neînțelegeri, certuri. Arunc-o imediat și nu regreta nicio secundă.

Obiecte nefuncționale

Nimic stricat și nefuncțional nu trebuie să se găsească în casă. Aceste lucruri atrag neplăceri, energie negativă. Schimbă imediat bateriile la ceas, becurile arse și repară sau înlocuiește obiectele nefuncționale.

Spațiul

Conform regulilor feng shui, cea mai mare odaie din casă trebuie să aparțină stăpânilor, astfel energia se va răspândi în mod corect în casă.

Flori

Alege cu grijă plantele de cameră. Frunzele mari atrag energia pozitivă, benefică și pentru sănătate. Dacă planta se îmbolnăvește acordă mai mult timp și sănătății tale.

Fotografii

Pentru a asigura o atmosferă benefică în locuință trebuie să afișezi doar fotografii cu cei care trăiesc acolo. Nu trebuie să expui poze cu rude îndepărtate.

Miros

Împrospătează aromele în casă cu ajutorul uleiurilor esențiale. Ele o să-i umple de energie pe cei ce locuiesc aici.

Reguli casnice

Dacă vrei să trăiești în armonie, încearcă să eviți certurile. Comunică cât mai mult cu cei ai casei și fiți înțelegători unii cu alții.

Schimbări

Regulile feng shui spun că orice schimbare în casă duce la schimbări în viață. Reamenajează-ți periodic interiorul și fii gata pentru schimbări.

Bani

Succesul nostru financiar are legătură cu partea nordică a locuinței. Amplasează în această zonă un acvariu cu pești aurii sau cu broaște țestoase. Ele sunt simbolul norocului și al bunăstării.

Carieră

Pentru ca să ai succes în carieră, ține în camera de zi niște clopoței. Ei vor atrage norocul profesional.