Recomandare: 5 obiceiuri la care să renunți pentru a-ți curăța aura energetică!

Câmpul vostru energetic depinde în mare măsură de sănătatea și stilul vostru de viață. Acesta reflectă energia personală și afectează abilitățile de comunicare cu ceilalți. Un câmp de energie sănătos este un bun indicator al vieții. Dacă nu aveți suficientă motivație și vitalitate pentru a vă face viața mai bună, în plan personal și profesional, atunci trebuie să înlocuiți anumite obiceiuri. Vedeți ce vă însoțește pe parcursul zilei. Nu imediat puteți vedea ce vă stoarce de energie. Primul semn este anxietatea, care apare brusc de nicăieri. Și nu numai asta.

Iată cinci obiceiuri proaste care vă slăbesc energia.

Stai online 24/24

Cel mai des, pe rețelele sociale vedem comentarii pline de ură, imagini vulgare, povestiri criminale și glumele stupide. Ați observat vreodată cum vă afectează toate acestea? Este o pierdere de timp și de energie.

Ce poți să faci în schimb? Petreceți mai mult timp cu oameni care vă sporesc energia. Vorbește-le cu privire la ceea ce te inspiră. Și veți vedea: puterea voastră și bucuria de viață se vor dubla!

Nu dormi suficient

Indiferent de ceea ce faci în primele ore ale nopții, lipsa somnului infiențează negativ corpul tău. Mintea și corpul tău au nevoie de o odihnă bună pentru a putea merge la muncă și înapoi în fiecare zi. Un somn bun este o investiție înțeleaptă în corpul tău pentru a trăi mai mult, a avea copii și nepoți. Puneți corpul în mișcare. Fugiți, săriți, dansați, purtați tocuri sau orice altceva. Dar după asta dormi pentru a te trezi viguros dimineața.

Nu ieși din casă

Ești trist? Ieși afară! În cpilărie, la săniuș sau pe toloacă, erați plini de energie! Încercați și acum! Ieșiți în stradă, mergeți la cafeneaua preferată, clubul de dans, începeți să discutați cu oamenii din parc. Plimbați câinele sau hrăniți păsări. Mergeți la un magazin îndepărtat, cumpărați ceva gustos, ceva ce vă place. Și dimineața mergeți iar plimbare, respirați! Vara, plimbați-vă desculț în iarbă, iarna- plimbați-vă pe gheață. Simțiți cum ceva ce luminează și strălucește înăuntrul vostru? Aceasta este bucuria voastră! Treziți-vă!

Nu mânânci ceea de ce ai nevoie

Clătite la micul dejun, plăcinte la prânz, iar la cină – ciocolată? Minunat! … Și între ele – o pauză pentru un sandwich? Cu salam?! Încă mai mâncați toate astea? Și cum vă simțiți? Din nou oboseală, dureri de cap și nervozitate? Stop. Nu merge așa. Mergi la frigider și scrie ce trebuie să cumperi. Scrieți? “Mâncarea care îmi va aduce formele pe care le vreau, starea de spirit pe care o doresc, banii pe care îi doresc …” Banii? Da, alimentele pe care le consumați și banii pe care doriți să îi câștigați sunt legați. Cu cât mâncați mai mult, cu atât mai puține șanse aveți de a câștiga suma pe care o visați. Găsiți limbă comună cu corpul și negociați. Legumele, fructele, apa sunt prietenii tăi și cei mai buni parteneri în negocieri.

Autodistrugere și stres

Privește în oglindă. Iar nua i îmbrăcat rochia care trebuie? Iar ai pungi sub ochi? Corpul putea fi mai frumos? Întâlnirea o lași pe mâine, pentru că astăzi ți s-a întâmplat ceva? Nu ai reușit să-ți speli părul și să-ți faci manichiura … Opriți-vă. Stop! Dacă trăiți cu astfel de gânduri în fiecare zi, ce se va întâmpla mâine? Mâine va fi la fel! Crezi că viața e veșnică? Aveți doar o zi reală – astăzi. Faceți astăzi ceea ce vă doriți. Găsiți ceea ce vă place. Nu sunteți mulțumit de job? Nu vă mai place actuala relație? Scapă de ele! Ieșiți din cerc. Găsiți un specialist care vă poate ajuta, dar mai bine faceți sport. Acesta este cel mai bun remediu pentru stres și gânduri rele. Învață să-ți controlezi corpul și nu va mai trebui să fugi după gândurile tale. Când ai simțit ultima dată că trăiești? Când ai râs, plâns, te-ai bucurat cu adevărat? Nu mai trăi cu frică față de viață. Ești gata să începi de astăzi?