Randy Paul Gage: „Renunță la cei ai, ca să primești ce vrei” – 7 legi ale Universului, cu efect garantat

Dacă ai nevoie de cizme noi, aruncă-le pe cele vechi. Dacă ai nevoie de haine noi, eliberează garderoba. Trebuie să renunți de bună voie la stereotipurile tale.

Randy Paul Gage este un expert în autodezvoltare, autor a numeroase cărți motivaționale, în special, despre cum să obții succes și să ajungi la bunăstare.

1.Legea vidului

Dacă ai nevoie de cizme noi, aruncă-le pe cele vechi. Dacă ai nevoie de haine noi, eliberează garderobă. Trebuie să renunți de bună voie la stereotipurile tale.

2.Legea circulației

Fii gata să renunți la ceea ce deții, pentru a primi ceea ce îți dorești.

3.Legea imaginației

Întâi de toate trebuie să vezi prosperitatea în capul tău. Descrie în minte ziua ta ideală și nu povesti la nimeni despre asta, cu excepția persoanelor cu adevărat de încredere. Dar cel mai bine să scrii totul pe o foaie și să recitești periodic această descriere.

4.Legea creației

O persoană poate să devină prosperă doar folosindu-și energia gândirii, intuiției și imaginației.

5.Legea recompensei

Atunci când oferi ceva, asta se întoarce înzecit la tine. Atunci când beneficiezi de ceva, ar fi bine să te împarți și cu alții. Dacă ai anumite abilități, împarte acest talent și cu alții, astfel vei atrage și mai multe posibilități în viața ta.

6.Legea zeciuielii

Universul își va atribui întotdeauna zeciuala. Este legea recunoștinței pentru sursă – 10% din tot ceea ce ai. Nu poți ști niciodată cum această zeciuală ți se va întoarce. De obicei, banii sunt recompensa, dar poate fi vorba și despre o împăcare cu cineva drag sau o însănătoșire.

7.Legea iertării

Dacă nu ești capabil să-i ierți pe oameni, nu vei putea primi bogăția. Dacă sufletul tău este plin de ură, iubirea nu mai poate găsi loc. Trebuie să te eliberezi de emoțiile negative.