Puterea INTENȚIEI: Creați-vă realitate pe care o doriți

Intenția este o pornire interioară conștientă, însoțită de un efort fizic sau moral spre realizarea unui gând. Aceasta deschide calea cea mai directă spre visul tău. Dar pentru a învăța cum să vă concentrați toată energia pentru a vă îndeplini dorința, trebuie să urmați câteva principii de bază.

Primul pas spre împlinirea dorințelor este de a învăța să recunoașteți ceea ce doriți cu adevărat. Să te căsătorești, să găsești o slujbă în afara biroului și să ai un corp de invidiat?Dacă aceste dorințe vă sunt impuse din afară, atunci veți suferi mai mult, încercând să satisfaceți așteptările societății.

Respirați și inspirați de trei ori, iar apoi gândiți-vă la ce vreți cu adevărat. Acum ascultați-vă corpul: cum răspunde dorinței de a obține, de exemplu, o mașină nouă sau un alt job?

În cazul în care simțiți un sentiment de expansiune sau de căldură – nu ezitați să treceți aceste dorințe pe lista de planuri pentru noul an. Dar dacă vă simțiți înghesuit și inconfortabil când vă gândiți la un plan – uitați de acest obiectiv. Cel mai probabil nu vă doriți asta cu adevărat, nu este pentru dumneavoastră și nu vă va aduce bucurie.

Sarcina ta este de a crea în imaginația ta o realitate în care totul s-a împlinit deja – și să te concentrezi pe această senzație. Imaginați-vă cum vă simțiți în momentul când s-a realizat dorința, atingeți lucru dorit, de exemplu mașina, sau închipuiți-vă cum mergeți la noul job, cum zburați cu avionul în vacanță sau orice altceva. Tot de ce aveți nevoie este să vă concentrați forțele asupra acestei imagini.

Pentru aceasta puteți folosi afirmații, meditații și diverse practici – dar de fiecare dată înainte de acestea trebuie să construiți imaginea care vă place. Și aveți răbdare – lăsați mâna Universului sau a lui Dumnezeu să creeze pentru voi.