Poți fi feminină și fără pantofi cu toc! 7 Trucuri secrete ca să reușești!

Cine dintre noi nu își dorește să arate elegant și atrăgător? Mai ales, indiferent de ce fel de haine porți sau în ce ești încălțată… Multe fashioniste sunt încrezute că doar pantofii cu toc sunt capabili să ofere imaginii mai multă feminitate. Ajunge! A venit timpul să distrugem aceste stereotipuri și să demonstrăm, că o imagine atrăgătoare – nu este doar meritul pantofilor cu toc. Încălțămintea pe talpă joasă la fel poate arăta excepțional, dacă cunoști câteva trucuri!

Accentuează talia

Adidașii sunt încălțămintea potrivită pentru plimbările îndelungate. Pentru ca pantofii sport să arate fin, poartă-i cu pantaloni sau fuste cu talie înaltă. Acest model nu doar că accentuează silueta, dar și lungește vizual picioarele și te face să arăți mai suplă.

Asortează fusta cu talie înaltă sau pantalonii cu un tricou larg sau o bluză oversize, aceasta va adăuga puțină libertate ținutei tale.

Adaugă senzualitate

Acum este în trend să porți rochiile în stil romantic cu ghete. Apropo, unele detalii ale îmbrăcămintei te vor ajuta să compensezi absența feminității în look-ul cu încălțămintea sport. Decolteul adânc sau fanta fustei va deveni un accent picant al ținutei și îți va sublinia farmecul.

De asemenea, un top mulat sau o bluză cu un imprimeu îndrăzneț se vor potrivi foarte bine.

Accesorizează

Nu uita de bijuterii și accesorii – acestea vor transforma chiar și cel mai plictisitor look. Ochelari, un fular, o geantă – toate aceste chițibușuri sunt capabile să îți îmbunătățească ținuta.

Dar totul este bun cu măsură – nu te supraîncărca, altfel nu va rămâne nici urma unei imagini armonioase.

Alege simplitatea

Atrage atenție la clasic – cu cât este mai simplu modelul pantalonilor sau a blugilor, cu atât aceștia arată mai bine asortați cu pantofii fără toc. Alege modele monocrome drepte fără decarațiuni sau rupturi, astfel îți va reuși mai ușor să alegi topul și accesoriile potrivite.

Țesături ușoare

Hainele din material ușor și subțire arată întotdeauna delicat. Întotdeauna! De aceea, poți purta fără grijă fustele, rochiile și pantalonii din astfel de țesături cu pantofi pe talpă joasă sau cu balerini. Mixează stilurile – ținutele romantice pot fi purtate cu o scurtă din piele, cu bijuterii masive sau încălțăminte sport.

Lungimea mini

Mai cuceritor decât decolteul adânc pot fi doar niște picioare dezgolite frumos. De acord? Atunci atrage atenția la fustele și rochiile mini – acestea vor scoate în evidență avantajele și vor adăuga gingășie look-ului tău.

În plus, această lungime se asortează atât cu încălțămintea pe toc, cât și cu pantofii sport.

Evaluează situația

Cea mai potrivită opțiune pentru ținutele de afaceri cu pantaloni și fuste lungi vor deveni pantofii reținuți, dar nu adidașii. Optează pentru pantofii Loafer sau Oxford, balerini cu vârful ascuțit, pantofii cu tocuri joase. În acest sezon sunt la modă modelele din piele lăcuită cu inserții transparente.

Mai multă lumină

Dacă vrei să arăți elegant în pantofi comozi fără toc, creează o imagine din nuanțe pastelate. Tonurile crem și cele florale vor atenua efectul încălțămintei practice, iar ținuta ta va căpăta eleganță și feminitate. Optează pentru bijuterii metalice – luciul lor va adăuga lumină look-ului tău.