Pentru femeile adevărate: 10 schimbări importante pe care să le faci după 30 de ani

Orice aniversare cu schimbarea prefixului atrage după sine o reevaluare. Apar regrete că nu ai purtat fusta mini la timp, că nu ai sărit cu parașuta, că nu ai emigrat sau că nu te-ai căsătorit… Vrem sau nu, vârsta vine la pachet cu noi obligațiuni și chiar cu noi restricții. În acest mod, se adună o listă de schimbări pe care ar trebui să le faci.

1.Să renunți la iluzii

La 30 de ani, trebuie să fii sinceră. Probabil, unele visuri de-ale tale nu s-au împlinit, iar așteptările au rămas niște iluzii. Nu te mai amăgi că vremurile minunate sunt încă departe. Uită de cuvintele „mai târziu”, „mâine”, „cândva”. Trebuie să rămână doar „azi” și „acum”. Nu mai amâna nimic.

2.Să nu mai repeți după alții

La 30 de ani trebuie să ai deja propria părere, propriul stil. Nu contează ce cred alții. Învață să iei decizii de una singură.

3.Să-ți alegi tunsori potrivite

La 20 de ani poți experimenta cum vrei. Tunsori ultra scurte, păr mov sau breton colorat. La 30 de ani, deja e timpul să-ți creezi o imagine proprie. O coafură nepotrivită te poate îmbătrâni, iar alta te poate face să arăți caraghios.

4.Să nu porți fuste mini

Dacă nu mai ai picioare perfecte, e timpul să renunți la fuste mini sau la pantaloni foarte scurți. Și nu e vorba doar despre celulită sau grăsime. Vârsta este redată de genunchi, chiar dacă ai o siluetă sculptată.

5.Să nu mai dormi până la miez de zi

La 30 de ani ai multe responsabilități, iar planificarea și organizarea zilei este cheia reușitelor tale. Tolănitul în pat nu mai trebuie să fie un obicei frecvent.

6.Să te alimentezi mai bine

După 30 de ani este inadmisibil să consumi doar sendvișuri și semifabricate. E timpul pentru rețete sănătoase!

7.Să ai grijă de sănătate

Un organism tânăr poate îndura multe. După 30 de ani, stresul, alimentația incorectă, viciile și automedicația îți vor da de știre. Fă investigații medicale regulate.

8.Să nu-ți ascunzi vârsta

Oricât de bine ai arăta, vârsta nu poate fi ascunsă. Vârsta o redau și felul în care te comporți sau vorbești.

9.Să nu te mai justifici

La 30 de ani, nu te mai poți schimba. Nici nu încerca. Acceptă-te așa cum ești și nu mai încerca să-ți justifici acțiunile. Găsește aspecte pozitive în tot ceea ce faci. Cu siguranță, ai cu ce te mândri.

10.Să-ți creezi o familie

Dacă ai 30 de ani, nu ai pe nimeni, dar îți dorești o familie, e timpul să abordezi problema serios. Cu fiecare an, candidați vor fi tot mai puțini.