Ochelarii pe cap și încă alte 6 greșeli de stil care trădează prostul gust!

Uneori nici nu observăm că avem unele obiceiuri proaste, însă cei care ne înconjoară le pot vedea mai bine. În acest articol vei afla care sunt greșelile ce țin de modă și stil ce trebuie evitate. Din păcate multe femei le fac în mod regulat fără să știe că acestea sunt dovada unui prost gust.

Ochelarii purtați pe cap

Ochelarii sunt concepuți pentru a proteja ochii de soare, dar nu pentru a fi un accesoriu de păr. Dacă ești în căutarea unui detaliu care să îți completeze coafura, optează pentru bentițe, agrafe, mai ales că există o mulțime de astfel de accesorii speciale. Poartă în geantă o husă, astfel încât în orice moment să poți pune ochelarii în ea. De exemplu, atunci când intri într-o încăpere sau când vine seara.

Buzunare pline

Acesta este un obicei destul de răspândit în rândul fetelor, în special a celor cărora nu le place să poarte genți mari. Telefon, chei, cecuri, carduri – toate acestea nu numai că îți fac imaginea să arate dezordonată, dar și nu garantează siguranța bunurilor tale. Calculează-ți capacitățile, dacă înțelegi că nu poți pune tot de ce ai nevoie într-o poșetă, atunci ai nevoie de una mai încăpătoare.

Dresuri cu efect bronzant

Dacă în garderoba ta există astfel de dresuri, scapă de ei urgent. Acest model nu numai că adaugă volum vizual, ci și îți pot distruge imaginea. În plus, arată ridicol pe femeile palide, creând un contrast vizibil între pielea mâinilor și a picioarelor.

Hainele nepotrivite după mărime

O altă greșeală comună este îmbrăcămintea care nu este aleasă după mărimea potrivită. Mai întâi de toate, aceasta îți va accentua toate neajunsurile, chiar și cele mai mici, dar și îți poate provoca un mare disconfort. O excepție este îmbrăcămintea over-size – aceasta este concepută astfel încât să păstreze forma dorită chiar dacă are o mărime mai mare.

Pantofi sport pentru fiecare zi

Da, ultimele tendințe permit (și uneori chiar încurajează) combinația de adidași și un costum de afaceri, o fustă mini sau chiar rochie. Însă, există un „dar”. Aceasta se referă la adidașii casual, nu la încălțămintea pentru alergat. Pantofii sport nu sunt concepuți pentru mersul prin oraș, sarcina ei fiind de a oferi confort picioarelor în timpul antrenamentelor. Dacă îi folosești în alte scopuri, picioarele tale pot avea de suferit. Pe lângă toate astea, hainele casual și adidașii sport nu sunt o combinație reușită, pentru că aceștia strică mult imaginea în ansamblu.

Sandale cu dresuri

Reține, sandalele se poartă întotdeauna pe piciorul gol! În ciuda acestei reguli, multe femei aleg să poarte acest tip de pantofi în afara sezonului și cu dresuri. Este puțin probabil că dresurile subțiri de capron te vor ajuta să menții căldura picioarelor, așa că renunță la acest obicei prost!

Bijuterii + accesorii prețioase

Cât nu ai încerca, nu vei reuși să asortezi bijuteriile simple cu accesoriile scumpe. Multe fete consideră că prezența bijuteriilor le va ajuta la înnobilarea imaginii. Însă, acest principiu funcționează exact invers și îți face ținuta să arate ieftin. Nu uita, optează pentru un tip de bijuterii și nu combina accesoriile simple cu cele din metale prețioase.