Obama a fost întrebat, care este secretul unei familii fericite: ,,Puneți-vă 3 întrebări importante!”

Fostul președinte al Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, poate pretinde bine meritat la titlul de guru al relațiilor reușite, scrie site-ul BoredPanda.

În decursul celor opt ani, o lume întreagă a urmărit relația de familie a lui Barack și Michele, și cu încredere putem spune, că acest cuplu ilustrează perfect cum ar trebui să arate o ,,căsnicie fericită”.

După 26 de ani de căsnicie, ex-președintele Obama a devenit un consultant de încredere în ceea ce privește problemele amoroase.

În cartea sa ,,Yes We (Still) Can”, fostul consilier prezidențial superior, Dan Pfiffer, a împărtășit cele mai înțelepte cuvinte și sfaturi despre dragoste și relații, pe care le-a primit de la ex-președinte.

În timpul campaniei lui Obama, zeci de oameni din administrația sa și-au găsit fericirea. Doar în anul 2016, 4 cupluri din anturajul președintelui și-au sărbătorit nunta. Printre care și Dan Pfiffer.

Înainte de nuntă, fostul președinte l-a sfătuit pe Pfiffer să-și adreseze trei întrebări, care sunt extrem de importante în alegerea partenerului de viață.

1.Ești interesat de această persoană?

,,Vei petrece alături de acest om foarte mult timp, posibil chiar întreaga viață, și nu există nimic mai important decât dorința de a afla părerea acestui om referitor la orice întrebare sau decizie.” – a spus Obama.

2.Această persoană te face să zâmbești? 

3.Va reuși să devină un părinte bun? 

,,Viața e lungă, iar aceste lucruri sunt extrem de importante în căsnicie.”

,,Familia mea este cea mai importantă și cea mai mare realizare în viață, și mai mult de atât aș putea face doar în activitatea politică.”

După un an, Dan Pfiffer s-a căsătorit. Și de fiecare dată când este întrebat, cum să găsești perechea potrivită, el citează sfaturile lui Barack Obama.