Oamenii care nu pot spune „nu” își transformă viața în haos

Acceptarea la fel ca și neacceptarea sunt în esență niște fenomene energetice. Atunci când cineva se îndrăgostește de tine, te acceptă în totalitate sau tu îl accepți pe el/ea. De fapt, acest lucru înseamnă că la un nivel foarte profund se întâlnesc două energii, iar voi sunteți doar niște intermediari.

Uneori, energiile nu sunt compatibile și nu se poate face nimic în acest sens, este imposibil să le combini. De mici credem însă că neacceptarea este ceva de ordin personal, în timp ce acesta nu este decât un fenomen energetic.

Așadar, nu trebuie să te temi de neacceptare. Altfel cum poți să te apropii de cineva?  Crearea unei relații merită riscul de a fi respins. Este foarte important ca la această etapă partenerul să fie sincer și să te accepte într-adevăr, altfel relația poate rămâne fără viitor. Mai devreme sau mai târziu veți începe să vă certați și să vă distrugeți reciproc.

Iată de ce trebuie să găsești curajul să-i spui de la început persoanei că nu vrei să deveniți foarte apropiați. Nu trebuie să hrănești pe nimeni cu speranțe deșarte, întrucât ulterior vei răni persoana și mai mult.

Fii sincer/ă pentru că oamenii care nu pot spune „nu”, care se tem să fie direcți de la început, riscă să-și transforme viața într-un haos total. Formându-și astfel de deprinderi ei nu mai pot să aleagă oamenii care li se potrivesc cu adevărat.

Așadar, permite să intre în viața ta celor ce chiar vrei să-i ai alături. Fii sincer/ă cu tine și cu cei ce vor să fie parte a vieții tale.