“Nu fi întotdeauna bun la suflet”: 10 sfaturi înțelepte de la o bunică evreică

O bunică evreică a oferit 10 sfaturi înțelepte care te ajută să-ți schimbi atitudinea față de prieteni, bărbați și viață în general. Sperăm că înțelepciunea ei te va ajuta și pe tine. În continuare, vom enumera toate sfaturile bunicii.

Nu alerga după prinți
Bunica a spus că sunt foarte puțini prinți adevărați și se iubesc doar pe ei înșiși. Ei apreciază doar frumusețea exterioară și nu sunt deloc interesați de caracter sau suflet. Prin urmare, a spus bunica, găsește-ți un băiat simplu, dar educat, care să te respecte și să te iubească.

Stai departe de bărbații pasionali
De asemenea, trebuie să te ferești de bărbații pasionali. În ciuda faptului că sunt atât de buni, aduc necazuri și nenorociri în viața femeilor. După cum a spus bunica, flacăra emoțiilor lor are un efect distructiv.

Nu trage concluzii pripite
Nu trage niciodată concluzii pripite și nu lua decizii pripite. Bunica a spus că mai întâi trebuie să te relaxezi, să asculți muzică, să râzi, să mănânci ceva gustos și apoi să iei o decizie.

Nu asculta vorbele rele
Oamenii din jurul tău spun lucruri rele? Stai departe de ei, nu-i lăsa să te influențeze. Oamenii fac asta din invidie.

Nu intra în dispute stupide
Nu te implica niciodată în dispute despre religie, egalitate de gen și politică, pentru că nu știi niciodată cum se va termina discuția.

Nu-ți fie frică de dușmani
Să nu-ți fie frică de dușmani, ai nevoie de ei pentru a te motiva. Mai degrabă, trebuie să-ți fie frică de prietenii care te pot trăda.

Ai răbdare, învață-te să aștepți
Învață-te să ai răbdare, pentru că timpul dă răspunsuri la multe întrebări.

Oferă oamenilor 3 șanse
Încearcă să oferi cel puțin 3 șanse unei singure persoane. Astfel, oferi o oportunitate nu numai lui, ci și ție. Așa îți oferi șansa să nu pierzi ceva important. Dar dacă o persoană folosește 3 șanse în zadar, atunci va fi necesar să-ți iei rămas bun de la ea.

Fii înțeleaptă, cunoaște-ți valoarea
Bunica spune că trebuie să-ți cunoști valoarea, dar să nu fii arogantă. Pentru că fiecare persoană ar trebui să poată cere scuze în mod adecvat celor pe care i-a jignit.

Nu fi întotdeauna bună la suflet
De asemenea, nu trebuie să fii întotdeauna bună la suflet, pentru că a fi bun este un concept foarte subiectiv. Trebuie să fii întotdeauna o persoană corectă, care evaluează obiectiv situațiile.