Nu ai bani? Există 8 motive, pentru care portofelul tău este gol mereu!

„Oh, câte vreau să cumpăr! Dar de unde să iau bani?” – dacă te-ai gândit cel puțin o dată așa, atunci trebuie să citești acest articol. Am găsit 8 motive obiective, de ce atât de mulți oameni au buzunarele și portofelele goale. Și problema nu este în șeful tău zgârcit sau în situația din țară , ci în tine.

1.Nu știi să cheltuiești

Paradoxal, dar la cei generoși banii se întorc mai repede. Se pare, că banii nu iubesc să fie adunați. Ca și oricare altă energie, ei iubesc mișcarea. Iar dacă aceasta lipsește, atunci se întâmplă situații neprevăzute: boli, furturi, defecțiuni. E timpul să depășești economisirea maniacală: mai mulți bani se vor cheltui – mai mulți se vor întoarce.

2.Puterile superioare nu au bancnote

Niciun ritual, nicio rugăciune nu te va îmbogăți. După cum se mai spune: banii nu cad din cer. Aceștia pot fi doar câștigați. În locul rugăciunilor, apucă-te de vreo treabă serioasă, care se plătește.

3.Oferi servicii pentru un „Mulțumesc”

Ai prestat un serviciu – numește suma. Oamenii de afacere obișnuiesc să spună, că lucrul făcut pe gratis strică karma banilor. Îți pierzi timpul, creezi ceva valoros, și totul pentru un „mulțumesc”?

Și tu ești un om de afaceri, căci îți vinzi timpul și cunoștințele. Nu amesteca relațiile personale cu cele de afaceri.

4.„Banii sunt murdari”

Atunci când înjosești sau jignești un om, el îți întoarce spatele. Așa e și cu banii. Nu îi mototoli și nu îi păstra într-un ciorap vechi.

Numără bancnotele cu grijă, aranjează-le într-o ordine oarecare, păstrează-le într-un portofel bun. Acesta este, de asemenea, un plus pentru karma ta bănească.

5.Creditele – povestea ta

Trebuie să știi că creditele și împrumuturile te costă scump. Omul, care a căzut în groapa datoriilor, pierde mai mult decât obține. Trăiește cu banii pe care îi câștigi.

6.Nu înveți

Este mult mai plăcut să vii de la serviciu și să te tăvălești pe canapea, să-ți deconectezi creierul, dar să conectezi televizorul. Dar ce îți aduce asta?

Cunoștințele sunt cea mai importantă valoare. Citește, urmărește cursuri web, învață limbi străine. Astăzi ai o mulțime de posibilități să te dezvolți și să te perfecționezi.

7.Muncești din greu și atât

Nu îți consacra toate gândurile doar serviciului și finanțelor. Astfel nu vei reuși să-ți construiești o viață fericită. Bucură-te de zile libere și vacanțe, ieși cu prietenii, mergi la cinematograf. Distrează-te!

Banii nu iubesc oamenii obosiți și chinuiți. Este plictisitor! Aceștia iubesc oamenii care adoră ceea ce fac, adoră viața, caută fericirea în fiecare moment trăit. Dacă în inima ta există binele și iubirea, visele tale neapărat vor deveni realitate!

8.Ai uitat ce e mai important

-Planifică bugetul

-Cumpără calitate, nu cantitate

-Păstrează lucrurile

-Ai grijă de sănătatea ta, căci dacă nu o faci la timp te costă mai scump

-Plătește facturile la timp.

Tu ești autorul vieții tale! Te-ai recunoscut cel puțin în unul din cazurile enumerate – corectează-te.