Niciodată să nu vii la cineva cu mâinile goale. Iată de ce

Când întâlnești pe cineva, să îl binecuvântezi în gând, să îi dorești fericire, bucurie și bună dispoziție. Aceste „daruri tăcute” au o putere foarte mare asupra omului.

Unul dintre lucrurile utile pe care le-am învățat de la părinți și pe care i-am învățat și pe copiii mei este să nu meargă niciodată cu mâinile goale în casa cuiva, niciodată să nu plece la cineva fără un dar.

Poți să spui: „Cum pot să dau altora dacă în momentul de față nu am nici eu?”

Poți aduce o floare. O singură floare.

Puteți aduce o felicitare sau o carte poștală, în care poți scrie despre sentimentele tale față de persoana la care ai venit.

Poți aduce un compliment.

Poți aduce o rugăciune.

Oferiți ceva indiferent la cine mergeți, indiferent pe cine întâlniți.

Cu cât dăruiești mai mult, cu atât mai mult vei primi – aceasta este o lege nescrisă. Și când veți obține mai mult, capacitatea dumneavoastră de a da mai mult, de asemenea, crește.

În realitate, un principiu de bază al Universului este că orice este valoros în viață se multiplică atunci când este dăruit.

Cel mai potrivit mod de a pune în aplicarea Legea dăruirii –  este acela de a lua decizia ca de fiecare dată când vii în contact cu cineva, să le dăruiești ceva, orice, material sau nematerial, este mai puțin relevant, atâta timp cât există în spate intenția clară de a dărui un plus de valoare în viața persoanei pe care o întâlnești.

Noi suntem bogați de la natură, deoarece aceasta ne sprijină orice nevoie și dorință. Atunci când dăruit nu pierdem nimic, deoarece esența noastră este potențialul pur de a primi și a oferi.

Fragment este preluat din cartea „Cele Șapte Legi Spirituale de Succes” – Deepak Chopra.