Motivația zilnică de la Irina Hakamada: Viața îi iubește pe cei care sunt mereu în acțiune!

Irina Hakamada – cunoscută femeie de afaceri, fostă politiciană, actual trainer și activist civic din Federația Rusă. O femeie puternică, curajoasă, sinceră și, în același timp, elegantă și feminină.

Cum îi reușesc toate? Să fii prima sau cea mai bună nu este cel mai important lucru, spune ea. Cel mai important lucru este să găsești calea spre sine!

„Pe de o parte sunt un european foarte ambițios, iar pe de alta, o asiatică care îndeplinește totul cu pași mici și siguri. Dacă ar fi să combinăm aceste două moduri de gândire și percepere a lumii, obținem un model specific de a fi fericit indiferent de circumstanțe”.

Irina Hakamada numește cinci principii, datorită cărora percepe viața ca pe o aventură fascinantă și nu ca pe o încercare complicată. Așadar:

Principiul Nr. 1: Poți face orice. 

Principiul Nr. 2: Nu există vârstă, există doar energie. 

Principiul Nr. 3: Nu există frumusețe, există stil. 

Principiul Nr. 4: Întotdeauna le poți reuși pe toate. 

Principiul Nr. 5: Fără vise nu există viitor.

Motivația de la Irina Hakamada pentru fiecare zi

Întotdeauna fii preocupat cu ceva. Viața îi iubește pe cei, care sunt mereu în acțiune și se bazează pe sine însuși. Ea neapărat îți va dărui noi idei, energie, intuiție.

Fii liderul propriei tale vieți. Poți învăța să gestionezi o companie, dar mult mai important este să îți poți gestiona viața. Oamenii nu vor să fie responsabili de propriile decizii și de propria lor viață. Mulți spun: așa e sistemul, atmosfera, nu avem speranță. Toate acestea sunt doar niște scuze.

Dacă omul deține o energie interioară de autorealizare și este pregătit să lupte pentru viața lui, atunci el poate schimba atmosfera din jurul său. Astăzi în aer nu se simte mirosul viitorului, doar pentru că noi singuri nu credem în el. Cel care este capabil să-și schimbe viața, atunci când își dorește, este capabil să riște, să își calculeze riscurile, este condamnat la succes.

Să joci după regulile propriului joc este înfricoșător, uneori dureros și dificil. Dar este o experiență nebună. Este cu totul altă energie. Iar energia este unica sursă, care este în cerere și în deficit astăzi.