Magneții pe frigider și alte 6 elemente care îți fac interiorul casei să arate mai ieftin!

Chiar dacă ai depus mult efort, ai investit mult timp și bani în amenajarea spațiului tău locativ, asta nu înseamnă că apartamentul tău arată perfect acum. Am decis să aflăm, care mărunțișuri, după părerea designerilor de interior, pot strica impresia chiar și după cea mai scumpă reparație!

Pervazuri ieftine din plastic

„Ele sunt practice” – ai putea spune, dar este o afirmație greșită. În primul rând, acestea nu sunt chiar atât de practice în utilizare, ele se pătează și se deteriorează la fel de ușor ca și celelalte modele mai scumpe, iar în al doilea rând, plasticul strică imaginea chiar și a celui mai scump interior. Dacă vrei să obții efectul „scump și cu gust” trebuie să atragi atenția la pervazuri din piatră naturală sau cu imitația acesteia.

Mobilier din stocul magazinelor

Aceasta se referă și la mobilierul din magazinele de clasa econom. În cea mai mare parte, astfel de magazine se bazează nu pe calitate, ci pe accesibilitate, prin urmare, acestea nu utilizează cele mai bune materiale pentru fabricare. În plus, astfel de modele se uzează foarte repede și necesită să fie schimbate în mod regulat.

Magneții de pe frigider

Chiar dacă ești un colecționar pasionat de magneți și demonstrezi cu mândrie tuturor, ce țări și orașe ai vizitat deja, asta nu înseamnă că aceștia îți decorează interiorul și îți accentuează statutul, mai ales, dacă vorbim despre magneții ieftini chinezi, care acum se vând la orice colț. Ar fi mai potrivit, dacă ai avea o cutie destinată colecției tale, pentru a o păstra cu grijă.

Lumină slabă

Lipsa luminii poate induce în depresie pe oricine. Bineînțeles, există astfel de stiluri care presupun niște variații mai întunecate, însă acestea sunt gândite astfel încât să nu te simți inconfortabil intrând într-o astfel de încăpere. Dacă visezi la un interior luxos și stilat, atunci cu siguranță nu vei scăpa cu 1-2 suporturi de iluminare în întregul apartament. Delimitează zone separate și pentru fiecare din ele gândește soluția de iluminare corespunzătoare.

Tavane pe mai multe niveluri 

Plafoanele văluroase pe mai multe niveluri au rămas în trecutul îndepărtat. Deviza principală a acestui sezon – simplitate în detalii. De aceea, nu trebuie să instalezi structuri complexe pe mai multe niveluri, este suficient să alegi un tavan întins într-o singură culoare. Această decizie îți va scoate în evidență gustul rafinat și decorul luxos al locuinței.

Jucării de pluș, bibelouri și suvenire

Ce ține de jucăriile de pluș, experții îți amintesc că acestea sunt relevante doar în cazul în care ai copii în familie. Dar, nu uita că acestea adună foarte mult praf, de aceea trebuie să le speli în mod regulat. În caz contrar, acestea pot afecta sănătatea celor din casă.

Bibelourile și suvenirele aduse din călătorii, de asemenea nu sunt o decizie prea bună, acestea adună praf și anulează toate eforturile tale de a crea un spațiu confortabil și stilat. Dacă într-adevăr visezi la un interior elegant, atunci alege cu deosebită grijă elementele decorului care susțin în mod armonios dispoziția generală și se asortează cu celelalte detalii.

Obiecte de interior „ca la toți”

În alegerea elementelor de decor, nu trebuie să mergi pe această cale și să cumperi ceea ce cumpără toți. Dacă vrei să îți accentuezi individualitatea, atunci încearcă să optezi pentru acele lucruri, pe care oaspeții tăi cu siguranță nu le vor întâlni în altă casă. Ascultă-ți intuiția și urmează-ți imaginația, alege exact ceea ce va deveni ornamentul sau cireașa de pe tort al interiorului tău și va corespunde statutului și caracterului tău.