Le vei arunca chiar azi! 5 obiecte din bucătărie care atrag energia negativă

Bucătăria este cel mai sacru loc din casă. Anume pe aici trece energia în alte odăi. Prin urmare, dacă bucătăria ta este cu aură pozitivă, întreaga casă va avea de câștigat. Iată de ce obiecte trebuie să scapi pentru a-ți curăța locuința de energia negativă.

Dopurile de la sticlele de vin

Pentru unii oameni, colecționarea este un hobby, astfel păstrează lucrurile care le induc nostalgia. Doar că nu toate lucrurile sunt purtătoare de energie bună. În unele cazuri, câmpul energetic al unor obiecte sau chiar suvenire este extrem de negativ. Dopurile de la sticlele de vin nu sunt o excepție. Cu părere de rău, acestea atrag aura conflictelor și sărăciei. De aceea, mai bine să nu le păstrezi.

Produsele stricate

Toate produsele expirate sau alterate reprezintă un potențial pericol pentru cei care trăiesc în casă. Deosebit de sensibili în acest sens sunt copiii. Ei pot deveni mai capricioși și mai bolnăvicioși. Pot avea un somn prost și se pot trezi frecvent din cauza coșmarurilor. Ezotericii sunt convinși că produsele stricate ne dăunează tuturor direct și indirect.

Recipientele pentru alimente

Recepientele din plastic sau sticlă, caserolele și alte vase cu capace sunt foarte comode pentru utilizare. Însă ai grijă să nu-ți umpli dulapurile cu ele, mai ales cu cele foarte uzate. În interiorul lor se acumulează energia neplăcerilor, odată ce ai deschis capacul ai putea să suporți consecințele.

Vesela veche

Din fericire, trăim tendințe de minimalism și practicitate. Gospodinele nu mai țin vesela cea mai bună pentru ocazii speciale sau nu le mai păstrează drept obiecte de decor. În plus, vesela este destul de ieftină. Prin urmare, dacă se strică ceva, poți înlocui cu ușurință. Nu trebuie să păstrezi farfuriile sau cănile sparte și în niciun caz să le mai folosești.