Lasă banii să circule: 10 reguli secrete care atrag bogăția

Există multe proverbe și zicători despre relația dintre bani și fericire.

Cineva consideră că banii nu aduc fericirea, iar altcineva consideră că fericirea este imposibilă fără bani.

Adevărul este că anume starea de fericire este cea care atrage banii către noi.

Legea Atracției, despre care mulți au auzit, dar nu toată lumea a pătruns în esență, funcționează astfel: dacă ești fericit, atunci bogăția și alte lucruri bune încep să fie atrase spre tine.

Dacă ești în mod constant într-o stare de deznădejde, invidie și furie – transmiți asta în Univers și nu faci decât să atragi răul.

Iată 10 reguli secrete care vor atrage bogăția către tine

1. Elimină stereotipurile care nu funcționează

O frază spusă în mod obișnuit de o mamă sau o bunică de genul „nu trăiești bogat – nu poți începe o afacere” sau „nu poți câștiga mulți bani într-un mod sincer”, poate deveni treptat un bloc uriaș care nu îți va permite ție, ca adult, să te dezvolți și să-ți crești veniturile, chiar și având tot ce este necesar pentru aceasta.

Cuvântul are o mare putere. Prin urmare, ia situația în propriile mâini, cultivă noi atitudini și credințe și cu siguranță vor funcționa pentru tine.

2. Nu-ți dori doar bani

Cât de des oamenii pur și simplu vor bani și când li se cere să scrie pe ce îi vor cheltui, fantezia se termină la al cincilea sau al șaselea punct.

Banii sunt doar un mijloc de a obține ceea ce îți dorești. Banii sunt energia pe care o schimbăm pentru ceea ce avem nevoie.

Banii sunt libertate.

Dar ce înseamnă banii pentru tine?

3. Găsește-ți afacerea preferată pentru că va aduce mereu bani

Fă doar ceea ce te face fericit. Nu face ceva prin forță, acolo nu vei crește energetic (și după cum știm, banii sunt energie).

Deschide afacerea care te va face împlinit. Ea va aduce un milion de beneficii și abia atunci vei câștiga un milion de bani.

4. Ai răbdare

Cât de des au renunțat oamenii fără să obțină rezultatul, când mai era un singur pas până la câștig. Nu fi acea persoană! Răbdarea ta va da cu siguranță roade.

5. Lasă banii să circule

Din moment ce banii sunt energie, aceasta nu ar trebui să stagneze. Lasă energia să circule și atunci va câștiga putere.

Când cheltuiești bani, îi lansezi în procesul global de schimb de energie.

Când strângi banii într-o pușculiță – energia acestora este stagnantă.

6. Reducerile nu sunt întotdeauna bune, iar “gratis” înseamnă mereu de calitate proastă

Mulți oameni iubesc să obțină ceva fără să ofere nimic în schimb.

Legea vieții este că plătim întotdeauna pentru tot. Și este doar alegerea ta, să plătești cu bani – sau altceva.

Te sfătuiesc să refuzi tot felul de „cadouri” de la persoanele care îți vând cursurile lor, vei pierde mai mult decât vei câștiga.

Dacă vrei să înveți cu adevărat ceva util – investește în cunoștințe.

7. Nu te limita la o singură sursă de venit

Nu renunța la oportunitățile pe care ți le oferă viața, uneori poți câștiga bani de unde nici nu ți-ai fi putut imagina.

A lucra toată viața pe profesie este de domeniul trecutului.

Nu te limita! Ia totul de la viață.

8. Permite-ți să vrei

Cât de des gândim că „este prea scump”. Ne interzicem în mod subconștient să ne dorim ceva – o geantă de marcă, o mașină scumpă, bijuterii – dar dorința este gratuită. Iar când vrem ceva, subconștientul nostru caută modalități de a obține.

Prin urmare, nu te limita în dorințele tale!

9. De câți bani ai nevoie?

Nu abstract – vreau un milion! – dar realist. De câți bani ai nevoie pentru a-ți satisface toate nevoile și pentru a putea trăi așa cum îți dorești?

Cam de câți bani ai nevoie lunar?

Rezolvă acest puzzle. Așează-te și notează-ți complet toate cheltuielile lunare.

10. Fii mulțumit

Mulțumește oamenilor din jur, ție și Universului, întregii lumi pentru ceea ce ai deja și atunci vei primi de multe ori mai mult!