La 60 mai atractivă decât la 30: Iată 3 secrete care te ajută să rămâi în formă!

Multe femei ajunse la vârsta de 60 de ani se întreabă, cum să se mențină în formă și să arate cât mai atractiv. Existe unele, care la o vârstă înaintată reușesc să arate chiar mai bine decât la 30 de ani, acest lucru se întâmplă pentru că ele nu cedează și nu le este frică de această cifră.

Cum să-ți păstrezi atractivitatea

Există câteva secrete care te vor ajuta să îți păstrezi atractivitatea și să rămâi o femeie frumoasă până la bătrânețe:

1.Este important să îți poți alege hainele în funcție de vârstă. De exemplu, orice femeie poate purta o rochie – cămașă, aceasta poate sublinia lejer silueta și poate avea lungimea puțin deasupra genunchilor. În general, în garderoba fiecărei femei trebuie să fie prezente rochiile de diferite stiluri și culori, pentru că rochia este atuul femeii.

De asemenea, din garderoba unei femei de 60 de ani nu trebuie să lipsească un cardigan potrivit, care poate fi completat cu o eșarfă sau o pălărie elegantă. Dacă nu prea te pricepi în stiluri, optează pentru clasică și nu uita de micile accesorii. În ceea ce privește fustele mini, bluzele transparente și decolteul adânc – poți uita de toate acestea, pentru că la vârsta respectivă aceste articole arată ridicol.

2.Femeia arată întotdeauna splendid, dacă are coafura potrivită. Părul unei doamne de 60 de ani trebuie să fie întotdeauna aranjat cu gust. Dacă la o vârstă mai tânără îți poți permite să fii puțin neordonată, să îți prinzi părul neglijent într-o coadă, atunci la o vârstă mai matură acest lucru este inadmisibil.

Odată cu înaintarea în vârstă, părul devine mai subțire și lipsit de viață, de aceea majoritatea femeilor optează pentru tunsori scurte. Trebuie să alegi modelul care ți se potrivește perfect, acest lucru te va ajuta să îți ascunzi adevărata vârstă. Atunci când alegi culoaream trebuie să te conduci după tonul pielii, deoarece o culoare greșită va oferi feței o nuanță nefirească, bătrână.

3.Femeile mature se plâng adesea de creșterea în greutate. Acest lucru este firesc, deoarece organismul începe să se schimbe, vine menopauza, iar fondul hormonal are și el de suferit. Însuși celulele corpului nu se mai reînnoiesc ca în tinerețe și, prin urmare, corpul începe să îmbătrânească. Este important să faci mai multă mișcare fizică și să te alimentezi corect și sănătos.

Deci, în ceea ce privește alimentația corectă, trebuie să mănânci multe fructe și legume, iar pâinea albă trebuie eliminată sau înlocuită cu cereale integrale. Nu uita că trebuie să iai cina cu 5 ore înainte de a merge la culcare, astfel încât să dormi mai bine cu stomacul gol.

Nu trebuie să uiți și de regimul de consum al apei, 1,5 litri de apă pe zi reprezintă norma necesară. Uită de pastilele de slăbit, deoarece la această vârstă contează mai mult nu silueta ideală, ci sănătatea și bunăstarea.