Învățați să înțelegeți oamenii! Nimic din ceea ce spun nu este adevărat

Este foarte important să poți înțelege oamenii pentru a conviețui cu ei. Mai mult: este necesar. Sunt sigur că fiecare dintre voi s-a lovit cel puțin o dată de situația în care o persoană vă spune un lucru, dar face ceva complet diferit. De ce se întâmplă acest lucru? Este o minciună, o slăbiciune, o nesiguranță … Ce ascund oamenii în aceste momente?

Dacă nu îi înțelegeți pe cei din jur, nu veți avea niciodată o viață personală de succes. Fără aceasta, nu veți avea relații bune nici cu colegii. Și nici prietenii adevărați nu veți putea avea fără capacitatea de a înțelege oamenii.

Întreabă-te – poți să faci asta? Poți să simți ce simt alții? Știți ce să așteptați de la ei? Câte inimi zdrobite … câți investitori înșelați … câte procese de judecată … Și problema este aceeași peste tot – incapacitatea de a înțelege oamenii.

Cum să învățați să îi înșelegeți?

În primul rând, memorați un lucru simplu: nimic din ce spun oamenii nu este adevărat. Suna înfricoșător, nu? Tot ceea ce spune o persoană nu este adevărat, pentru că totul este mai bine sau mai rău decât în realitate.

Nu ascultați niciodată ceea ce spun oamenii – uitați-vă la atitudinile lor subconștiente. Adevărul este în programul subconștient, pe care fiecare dintre noi îl are.

Dacă o persoană spune că dorește un milion de dolari, este adevărat sau nu este adevărat? E minciună! Persana ascunde ceva. Ea vrea un milion de dolari, dar să nu facă nimic pentru asta.

Dacă se descarcă acumulatorul mașinii, vă sunați prietenul, iar el vă spune că va veni și vă va ajuta. Minte! El va veni și va face totul în locul tău. Există un program în subconștientul lui – de a-i ajuta pe prieteni.

Un alt prieten vă poate spune că vă este mereu la dispoziție, dar și el minte. Acest lucru depinde de dorința lui. Nu sunt excluse situațiile în care va refuza să v ajute, invocând diverse motive.

Ceea ce persoana va face cu adevărat, cum va acționa, se află în subconștientul său.

Iată de ce ne spunem: “Mai întâi trebuie să-l cunoști mai bine” – înainte de a construi relații. Dar în realitatea nu trebuie să-l cunoști pe om, ci programul său de viață subconștient.

Cum credeți, atunci când soțul îi spune soției sale că nu o va mai înșela … – este adevărat sau nu? Nu credeți niciun cuvânt de-al său, uitați-vă la programul său de viață subconștient. La obiceiurile lui. La înclinațiile și interesele sale. La instincte. Toate răspunsurile sunt acolo!

Dacă soțul și-a înșelat soția cel puțin odată, este aproape sigur că o va face din nou.

Subconștientul este de o mie de ori mai puternic decât conștientul. Și dacă ni se pare că într-o bună zi vom fi capabili să ne schimbăm – nu este decât o autoamăgire.

Acționăm numai în conformitate cu programul de viață subconștient, care este încorporat în fiecare dintre noi.

Prin urmare, dacă oamenii vă spun un lucru, dar fac alt lucru, și sunteți surprinși de asta – pur și simplu nu înțelegeți oamenii.