Începe-ți ziua cu acest text și viața ta va căpăta sens

Este textul pe care trebuie să-l citești în fiecare dimineață, privindu-te în oglindă.

Dacă vrei să-ți schimbi viața, trebuie să fii foarte hotărât. Secretul schimbării constă în acceptarea de sine. Încearcă să-ți vezi neajunsurile prin intermediul celor ce te înconjoară. Oglinda ta vor fi ei. Dacă îi judeci pe oameni pentru ceva, înseamnă că acest lucru te caracterizează și pe tine. După ce te vei accepta, vei începe să privești cu mai multă bucurie în jur. Vei căpăta mai multă încredere. Nu vei mai fi stresat pentru că te vei încrede în Univers. În rezultat, vei trăi conștient fiecare minut din viață.

Am pregătit pentru tine un text pe care trebuie să-l recitești în fiecare dimineață, privindu-te în oglindă. Vei rămâne impresionat cât de mult o să-ți schimbe viața.

Când m-am trezit dimineață, spre surprinderea mea, am conștientizat că aceasta va fi cea mai frumoasă zi din viața mea! Lăsând în spate orice urmă de îndoială, am decis că astăzi întreaga zi va fi o sărbătoare! Am decis azi că voi fi recunoscător pentru cât de minunată este viața mea: pentru toate reușitele, pentru inspirație, binecuvâtare și pentru toate greutățile pe care le-am depășit. Anume cele din urmă m-au făcut mai puternic.

Neapărat voi trăi această zi cu capul sus și cu fericire în suflet. Voi fi recunoscător destinului pentru tot ce mă înconjoară: roua dimineții, soarele, norii, copacii, florile și ciripitul păsărilor.

Astăzi voi fi cel mai atent om de pe pământ. Astăzi voi împărtăși bucuria mea cu cei ce mă înconjoară. Datorită mie, cineva astăzi va zâmbi.

Voi realiza ceva neobișnuit, cu multă bunătate pentru o persoană necunoscută. Voi face un compliment sincer celui ce e trist. Îi voi spune copilului că e special, iar persoanei iubite îi voi spune cât de mult o iubesc. Astăzi n-o să mă mai gândesc la ceea ce-mi lipsește și voi mulțumi pentru tot ce am.

Poți continua textul cu tot ce vrei să schimbi în viața ta. Spune cu voce tare, crede în asta și totul va deveni realitate.