În fiecare dulap sunt aceste 7 articole vestimentare care trebuie aruncate

@camillecharriere

Există o diferență între a spune că urăști totul în dulapul tău și că deții lucruri care te fac să te simți neconfortabil.

Când vine vorba de garderoba ta, regula cea mai importantă este să îți cumperi și să păstrezi în dulap lucruri care te încântă și te fac fericită. Dacă sunteți de acord cu această afirmație, atunci aruncați hainele și accesoriile care vă ocupă spațiul, vă fac să vă simțiți nesigură, dezamăgită sau nostalgică.

În acest material, vă prezentăm o listă a acelor lucruri care ar trebui aruncate din dulapul pentru a vă face viața mai fericită.

1.Lucrurile care nu vi se potrivesc ca mărime.

Majoritatea femeilor și bărbaților stochează mai multe articole vestimentare care nu li se mai potrivesc. Scopul din spatele păstrării acestor obiecte este acela de a spera că în curând va slăbi pentru a le îmbrăca din nou. Această tactică, totuși, trezește sentimente mai degrabă negative față de propriul corp – și totuși e mai bine să le spuneți adio acestor haine.

2.Lucruri care amintesc de relațiile de dragoste din trecut.

Dacă nu doriți să vă împiedicați în mod neașteptat de o bijuterie care v-a fost dat de un ex-iubit și care vă face tristă, mai bine scapă de aceasta.

Dacă veți scăpa de obiectele inutile veți face loc pentru ceva nou și plăcut.

3.Lucruri cu așteptări nerealiste.

Mulți oameni tind să cumpere haine care sunt destul de complicat de combinat sau care pot fi purtate doar cu anumite ocazii sau cu anumite accesorii, încălțăminte: cum ar fi un sutien lipicios fără bretele sau o rochie extravagantă nepractică. Aruncând aceste lucruri, promiteți-vă să cumpărați mai ales lucruri care nu numai că v-au plăcut mult, ci și sunt foarte confortabile de purtat.

4.Lucruri împrumutate care nu le-ați înapoiat.

Este timpul să întoarceți tot ce ați împrumutat de la prietene, astfel încât să nu fiți chinuite de conștiință de fiecare dată când vă împiedicați de acestea. În același timp, vă recomandăm să trimiteți un mic cadou sau un bilețel cu scuzele de rigoare pentru gestul dumneavoastră.

5.Tricouri „nostalgice”.

Poate păstrezi unul sau două tricouri preferate din timpul studenției pentru ca să dormi uneori în ele. Dar când veți decide să le aruncați, veți simți cum ați devenit o persoană mai liberă și mai matură. Înlocuiți vechile tricouri pline de nostalgie cu tricouri noi, care nu sunt doar la modă acum, dar, de asemenea, nu vă vor întrista și aminti de trecut.

6.Haine necalitative și care ies repede din modă.

Urmărirea tendințelor trecătoare vă poate umple garderoba cu haine care se demodează repede sau sunt necalitative. Deci, nu ezitați să vă luați la revedere de la astfel de lucruri, și apoi promiteți-vă să cheltuiți bani numai pe lucruri cu adevărat elegante și de înaltă calitate, care se vor păstra un timp îndelungat.

7.Lucruri care necesită o îngrijire specială.

Fie că este vorba de o fustă de mătase care alunecă în mod constant, o rochie care se șifonează când te așezi sau o haină care poate fi purtată numai cu o anumită pereche de blugi într-o anumită perioadă a anului – uneori nu este nimic mai stresant decât hainele care îți creează probleme. Scăpați de aceste articole vestimentare, lăsați doar hainele la care vă întoarceți fericit de fiecare dată – cel mai probabil, acestea sunt lucruri universale care vă salvează în orice situație și vă permit să arătați minunate.