În acele momente sunteți pregătiți pentru următoarea etapă din viața voastră: faze din viață de care nu trebuie să vă îngrijorați

– Ce se întâmplă?

– Nimic nu se întâmplă.

Multor oameni nici măcar nu li se întâmplă așa ceva…

Luați în considerare aceste cuvinte pentru o clipă. Ele cuprind toată profunzimea vieții noastre.

Este natura umană să-ți faci griji și să-ți fie frică atunci când viața pare să se oprească și nu se întâmplă nimic în ea.

Adică, ieri totul era în plină desfășurare și evenimentele se succedează, iar astăzi este o pauză. Tăcere.

De fapt, în astfel de momente se întâmplă lucrul important – repornirea ta transformațională. Momentul în care ar trebui să te calmezi cu adevărat, să te relaxezi, să te cufunzi în lumea lucrurilor simple și de înțeles (somn, niște bunătăți, comunicare cu cei mai apropiați și dragi oameni, plimbare în aer, citirea cărților și vizionarea emisiunilor TV preferate).

În astfel de momente, se stabilește ceea ce s-a întâmplat mai devreme și vă pregătește pe voi, gândurile și resursele pentru următoarea etapă.

Ne place să dăm nume tuturor, să alergăm undeva și să grăbim timpul.

Așa că de obicei oamenii denumesc această perioadă de transformare și repornire – „Nimic nu se întâmplă”.

Nu este în comparație cu ziua și perioada anterioară din viață. Adică te târăști în trecut și compari totul cu ceea ce a fost. Încerci să pari să dai timpul înapoi și să aduci trecutul înapoi, să te joci Creatorul, astfel încât totul să fie în calea ta. E ca și cum nu vrei să mergi înainte și vrei să oprești viața.

Da, acele evenimente nu se mai întâmplă. Dar, de asemenea, NIMIC nu se întâmplă.

Există o cunoștință cu un alt atu al tău, care era undeva în umbră, căruia nu i s-a acordat atenția cuvenită. Există o întărire a eului tău.

Ieri ai fost într-o relație, iar azi s-a terminat. Acum nu pare să se întâmple nimic.

Dar, de fapt, viața ta “se întâmplă”, este timpul pentru tine și pentru noi oportunități. Universul te-a separat din anumite motive. Poate că toată lumea s-a așezat într-o zonă de confort și a rămas acolo. Poate ai transformat relația într-o colecție de intrigi și scandaluri, dar din obișnuință ai tras mulți ani de ea, până când unul a îndrăznit să plece, eliberând ambele drumuri către fericire.

Poate că ieri a fost de lucru, iar acum nu mai este. Din nou, nu pare să se întâmple nimic. Deși acum apare timpul potrivit pentru noi oportunități și manifestare sinelui, o șansă de a te ocupa de hobby-ul preferat etc.

Viața nu este o atracție fascinantă care se învârte constant într-un ritm frenetic. Viața este o plimbare în care există un loc pentru dealuri abrupte și poteci plate, și râpe misterioase și picnicuri pe marginea drumului și distracție liniștită pe o bancă departe de toată lumea pentru a te umple de energie și a înțelege ceea ce tu cu adevărat ai nevoie.

Nu neglija timpul care este cuvenit pentru tine și evenimentele frumoase din viața ta. Nu spune că “NIMIC SE ÎNTÂMPLĂ”. Altfel, Universul o va considera o cerere și o va îndeplini. Atunci nu te aștepta că se va întâmpla nimic bun.