În 4 săptămâni vă puteți schimba viața definitiv

Pentru fiecare săptămână – este necesar să îndeplinești câteva sarcini noi, care trebuie introduse în rutina zilnică pe parcursul a 30 de zile sau chiar mai mult.

1 săptămâna: Curățarea organismului și a minții.

Trezirea cât mai devreme, în jurul orei 6 dimineața.

Dacă începi să te trezești devreme, vei începe să ai timp pentru tine, timp care mereu nu-ți ajunge. În consecință veți primi pace și liniște, veți face doar ceea ce doriți, fără ca cei din jur să vă distragă.

Refuzul de a te scula dimineață nu este un indicator al oboselii. Acesta este un indiciu că nu doriți să vă trăiți viața. În subconștient vă gândiți de ce să vă sculați din pat dacă afară e sumbru, iar ambuteiaje, iar serviciu… Dacă veți învăța să vă gândiți „grăbește-te iar e dimineață – începe o nouă zi”, vei sări cu ușurință dimineața din pat – și viața va străluci!

Alimente pentru o digestie ușoară

Puteți alege tipul de alimente pe care le credeți că sunt sănătoase. Dar un lucru este sigur: alcoolul, băuturile carbogazoase, fast-food-urile, dulciurile – nu se încadrează în niciun concept de alimentație sănătoasă. Prin urmare, toate acestea – trebuie excluse. La început micșorăm porțiile, nu mai mâncăm cu cel puțin 2 ore înainte de somn, iar apoi puteți apela la sfaturile unui nutriționist pentru un meniu sănătos și diversificat.

Cel mai important lucru să nu vă solicitați organismul în timp ce încercați să eliminați toxinele. Dimpotrivă, merită să-i ușurați soarta, să-l hrăniți cu mâncare ușoară, sănătoasă și gustoasă. El va fi fericit și tu vei primi energia dorită.

Sport

Tonusul și sănătatea corpului este o necesitate pentru sănătatea spirituală. Și mișcarea, după cum știți, este viața. Deci, pentru a trezi viața și spiritul într-un corp obosit, trebuie să-l miști! Alegi orice sport îți place – yoga, alergatul sau dansul. Încearcă să te miști mai mult în fiecare zi, sub orice formă: să dansezi în fața oglinzii, abandonează liftul și mergi pe scări, mergi la sală – nu contează ce sport faci, important să-l faci.

Săptămâna 2: Curățarea spațiului, a afacerilor și a mediului.

Aruncați totul! Nu ascundeți obiectele de care nu aveți nevoie, dar aruncați-le sau dăruiți-le.

Gândiți-vă – fiecare lucru din casa dumneavoastră nu doar vă ocupă din spațiu, ci vă fură și din energie. Lăsați doar lucruri foarte utile și necesare, lucruri care vă încântă, care inspiră și pe care le iubiți.

Curățirea de angajamente

Amintiți-vă de cât timp vreți să învățați engleza? De când vreți să vizitați Parisul sau să mergeți în ospeție la bunica? Și câte puncte din planul de anul trecut le-ați transferat pe lista de anul acesta? Amintiți-vă toate promisiunile făcute de voi și de ceilalți. Și decideți ce să faceți cu ele. Există, de fapt, două opțiuni: faci ce ți-ai propus sau le abandonezi definitiv, le șterge din listă.

Curățarea mediului

Încheiați relațiile toxice, care vă deprimă sau vă aduc nefericire. Refuzați să mai comunicați cu oamenii care mereu critică și sunt întotdeauna nemulțumiți pe toată lumea, cu cei care nu aveți nimic în comun, cu cei de la care nu aveți ce învăța. De asemenea, învață să pleci din relații să spui „nu”, când vrei să spui. Permiteți-vă să fiți „nerecunoscător”, „nebun”, „needucat” – dacă acesta este prețul libertății. Excepție fac părinți, cu ei trebuie să construiești relații cât de greu nu ar fi acest lucru.

Săptămâna 3: Planuri, obiective și vise.

Scrieți-vă și realizați-vă planurile

Nu planificați doar lucrul și banii, dar și odihna, timpul petrecut cu prietenii și cu cei dragi, timpul pentru voi înșivă. Trebuie să scrieți un plan pe care doriți să îl îndepliniți, de la care veți simți fluturi în stomac. Scrie din viața ta o carte care ție însăți ți-ar fi interesantă să o citești. Și deja la această carte adăugați date concrete și pași concreți.

Lista lucrurilor incredibile

Scrie o listă a viselor tale care crezi că sunt irealizabile. Opriți critica și imaginați-vă că toate posibilitățile lumii se află la picioarele voastre, trebuie doar să faceți clic cu un deget. Există timp, bani, orice conexiune necesară, există toate talentele necesare. Ce doriți să scrieți în listă?

Săptămâna 4: Extinderea limitelor.

Încearcă să trăiești diferit

Du-te la lucru pe un drum nou, mergi la o cafenea sau la un magazin foarte scump, încearcă un sport nou sau mănâncă ceva care ți se pare straniu. Încercați să faceți ceva ce nu ați făcut niciodată. În fiecare zi, când faci lucruri obișnuite, întrebă-te – ce pot face acum puțin diferit? Este necesar să-ți creezi un obicei de a încerca lucruri noi, trecând treptat de căile bătătorite.

Ieși din zona de confort

Ți-e frică de înălțimi? Mergi și sari cu parașuta. Vă este frică de șeful dumneavoastră – ieșiți cu el la o cafea. Nu vă plac oamenii străini? Mergi la o petrecere unde nu cunoașteți pe nimeni. Ieșiți din zona de confort, veți vedea nu e nimic așa strașnic cum pare la prima vedere.

Odihniți-vă!

Alegeți odihna cu ieșirea obligatorie din casă, închiderea obligatorie a internetului și uneori important să fiți singur.

Făcând aceste lucruri zilnice, încorporându-le în rutina zilnică, vei simți armonia, puterea interioară, vei vedea lumina de la capătul tunelului și calea care va indica alegerea cea mai bună indiferent de situație.