Imaginează-ți că ai voie să fii fericit…

Imaginează-ți că ai voie să fii fericit și să-ți savurezi viața.

Viața ta nu este în conflict cu viața altora.

Imaginează-ți că trăiești și îți exprimi visurile fără frică.

Știi ce vrei, unde vrei și ce nu vrei, și unde nu vrei. Poți să-ți schimbi după propria dorință viața. Nu te temi să ceri ceea de ce ai nevoie și să spui „da” numai atunci când ești într-adevăr de acord și „nu” atunci când nu ești de acord.

Imaginează-ți că nu-ți pasă ce spun alții.

Nu-ți mai ajustezi comportamentul unor prejudecăți sociale. Nu mai dai valoare opiniilor străine. Nu mai vrei să controlezi pe nimeni și nimeni nu mai poate să te controleze pe tine.

Imaginează-ți că îți trăiești viața și nu judeci pe nimeni, că îi ierți cu ușurință pe toți și pe fiecare, că renunți la critici în adresa altora, că nu trebuie să lupți pentru dreptatea ta și nedreptatea altuia. Te respecți pe tine și pe ceilalți, iar ei te respectă în schimb.

Imaginează-ți că trăiești fără frica de a iubi și de a fi iubit.

Nu te temi să fii respins și nu ai necesitatea să fii acceptat. Poți spune fără jenă și nevoie de justificare „Te iubesc”. Poți păși prin lume cu inima deschisă, fără să-ți fie frică de ofense.

Imaginează-ți că nu-ți este frică să riști și să redescoperi viața. Nu te temi să pierzi sau să trăiești cu adevărat.

Imaginează-ți că te iubești așa cum ești. Îți iubești corpul, sentimentele, stările pe care le ai. Ești convins că ești perfect așa cum ești.

De ce te rugăm să-ți imaginezi toate acestea? Pentru că pe toate le poți transpune în realitate!