Idei de suporturi pentru plantele de cameră, pe care trebuie să le încerci

Dacă vă plac plantele de cameră și nu aveți suficient spațiu pe pervazul ferestrei, aveți nevoie de un suport pe care să puteți plasa mai multe ghivece deodată. Deci, nu numai că veți transforma casa într-o oază verde, dar și veți crea un accent luminos în interiorul locuinței. Plantele de cameră vă vor bucura ochiul și cu siguranță vor deveni o sursă de mândrie!

În dependență de gradul de iluminare și de caracteristicile interioare ale locuinței, chiar și suportul pentru plantele de cameră de un design similar vor arăta complet diferite.

Dacă veți pune în apropiere două suporturi semicirculare, veți obține o compoziție completă.

Puteți face un astfel de suport, luând în considerare înălțimea plantelor de cameră care cresc în casă.

Dacă tavanul nu este prea înalt puteți alege niște suporturi verticale înguste: ele vor adăuga vizual la înălțimea camerei.

Mai multe rafturi – mai multe plante de cameră!

Dacă suportul are mai multe secțiuni, atunci rafturile pot fi plasate la diferite niveluri.

Suportul spirală arată întotdeauna elegant și neobișnuit.

Este posibil să creați un element nou al interiorului din resturi: tăblițe tăiate, lădițe din lemn!

Atunci când alegeți modelul potrivit a suportului, luați în considerare numărul de plante pe care doriți să le amplasați pe el și caracteristicile interiorului locuinței.

Pentru a fixa pe suport nu numai ghivecele obișnuite, dar și cele suspendate, optează pentru un suport ce permite acest lucru.

Dacă totuși vă decideți să faceți independent un suport pentru plante de camere, puteți alege întotdeauna lățimea și înălțimea dorită a fiecărui raft.