Iată în ce mod dezordinea și murdăria atrag neplăceri în viață

Există dezordine în orice casă, doar că la unii este ocazională, iar alții este cronică. Iată că cei pentru care dezordinea este o normalitate ar trebui să-și evalueze viața, dacă nu cumva toate necazurile se țin lanț sau depresia le este prieten.

Așadar, probabil, ai vrea să afli de ce casa dezordonată și murdară atrage neplăceri?

Dezordinea în antreu

Potrivit regulilor feng shui, această încăpere e un fel de magistrală. Evident, că blocarea căilor aici cu biciclete, încălțăminte aruncată, haine groase lăsate la întâmplare nu are cum să aibă un efect benefic.

Dezordinea de aici se asociază cu certuri, lipsă de bani. Cei ai casei vor avea întotdeauna tendința să fugă undeva.

Eliberează calea: pune hainele și încălțămintea în dulap, găsește un loc potrivit pentru bicicletă, role și repară tot ce e stricat.

Murdăria din baie

Se spune că baia este imaginea gospodinei. Dacă această cameră este murdară, pereții, cada și lavoarul sunt plini de calcar, urme de săpun, de cosmetice, înseamnă că gospodina se confruntă cu complexe de inferioritate.

Femeia care se autoapreciază la justa valoare, care e mulțumită de viață, va avea întotdeauna grijă de baie. Orice zi o începem în baie, îți imaginezi cum va continua dacă o începi în murdărie?

Toaleta

Toaleta este coșul de gunoi al vieții, acolo aruncăm ceea ce vrem să uităm. Cu cât mai mult gunoi avem aici, cu atât mai multe avem de ascuns. Nu aduna supărări și probleme, mai bine lasă-le să se scurgă în vasul de toaletă.

Lipsa curățeniei în bucătărie

Bucătăria este izvorul belșugului, energiei și bunăstării, este inima casei. Starea noastră depinde nu doar de ceea ce mâncăm, dar și de dispoziția cu care s-a preparat acea mâncare.

Dacă ai multe lucruri inutile în bucătărie, aruncate pe oriunde, nu te mira  că nu reușești să scapi de kilogramele în plus. Ordonează și curăță această încăpere, pentru a lăsa bunăstarea să intre în casă.

Livingul

Aceasta este odaia ce reprezintă casa, aici se adună oaspeții. Ea asigură legătura cu lumea exterioară, anume așa îți văd viața cei dragi.

Dezordinea în living va atrage certuri cu rudele și prietenii. Această odaie trebuie să fie atractivă, să adune oameni buni și multă dispoziție bună.

Dormitorul

Este cea mai intimă odaie, prin urmare, de ea depinde viața ta intimă. Dezordinea de aici poate provoca insomnie, conflicte, probleme în pat.

Trebuie să elimini din dormitor tot ce nu are legătură cu somnul, chiar și televizorul. Dormitorul trebuie să inducă liniște și dragoste.