Iată de ce Dumnezeu nu ne răspunde la rugăciunile noastre

Când obținem ceea ce vrem ca răspuns la rugăciunile noastre, ne bucurăm și considerăm că este o “coincidență”. Te-ai întrebat vreodată de ce nu s-a împlinit dorința ta? De ce n-ai fost auzit?

Greșești, crezând astfel. Dacă Universul nu ne-ar fi răspuns la rugăciunile noastre, atunci de mult timp am fi fost morți …

Este inutil să negați ceea ce este evident: dorințele, visele și aspirațiile noastre nu merg neobservate sau neînțelese. Deși, poate, doar ni se pare.

De fapt, o întreagă “fabrică​​ funcționează” pentru împlinirea dorințelor noastre. Ea este peste tot: în jurul nostru, deasupra noastră. Este invizibilă. Nu ni se permite să înțelegem acest lucru din cauza “gândirii lumești”, dar cineva de sus ne ajută în lupta noastră zilnică și ne răspunde întotdeauna la rugăciunile noastre.

În ciuda faptului că lumea modernă ne-a transformat pe mulți dintre noi în sceptici și chiar atei, dar din când în când ne ridicăm încă ochii spre cer și ne rugăm. Cerem forțelor superioare protecție, sănătate, fericire copiilor și rudelor noastre … Desigur, nu toate cerințele noastre sunt îndeplinite, dar acest lucru nu schimbă nimic. Sperăm. Credem. Ne rugăm.

Se întâmplă un lucru uimitor: când obținem ceea ce vrem ca răspuns la rugăciunile noastre, ne bucurăm și considerăm că este o “coincidență”. Dacă nu suntem “auziți”, atunci concluzionăm că nu merită să sperăm, că nu există Dumnezeu!

Te-ai întrebat vreodată de ce nu s-a împlinit dorința ta? De ce n-ai fost auzit?

Presupun că nu. Există două motive:

În primul rând, pentru că intențiile și aspirațiile noastre nu erau atât de puternice. Dorința nu este atât de vitală încât pur și simplu nu ai putea trăi fără ea.

Al doilea motiv este că apelul nostru către forțele de sus este lipsit de putere și energie. Când crezi în ceva foarte mult, literalmente cu toată inima ta, îți vei atinge scopul. Vei fi auzit. Acesta este modul în care funcționează.

Voi trebuie să acționați în mod rezonabil cu Universul. Rezonanța este un fenomen care apare atunci când două obiecte vibrează la aceeași frecvență una cu cealaltă. Aceasta creează o atmosferă specială și pozitivă în jurul lor. Astfel, putem să o realizăm numai dacă trecem la “frecvențele Universului”.

Metoda este după cum urmează: mai întâi trebuie să te concentrezi, să meditezi și să-ți articulezi în mod clar ceea ce vrei cu adevărat. Iar dorința ta nu ar trebui să fie ca scrisoarea unui copil adresată lui Moș Crăciun.

Ar trebui să fie foarte simplă și profundă. Și acum scrie pe hârtie ceea ce dorești. De exemplu, următoarele: “Îmi doresc cu adevărat. Te rog … “În nici un caz nu scrie în felul următor:” Vreau asta și lasă să se împlinească. Ei bine, te rog … “.

Acum, pe partea din spate a foii de hârtie, scrieți o listă de lucruri pe care le puteți face chiar acum, astfel încât așteptările dvs. să fie îndeplinite. Există întotdeauna ceva care vă va ajuta. Întotdeauna.

Amintiți-vă acest lucru și mergeți înainte. Renunțați la auto-milă, nu construiți iluzii, ci pur și simplu nu renunțați. Totul va ieși. Fără efort și muncă, nu puteți prinde un pește din iaz.

În fiecare zi, faceți ceva pentru a vă apropia de obiectivul tău. Acestea pot fi vizite regulate la sala de sport sau ore suplimentare. Respectați-vă cu încăpățânare visul și nu vă retrageți.

Adormiți seara și încercați să visați obiectivul propus. Simțiți bucuria când totul este împlinit. Te va inspira și te va motiva și mai mult!

Crede-mă, vei reuși!