Iată 7 semne care indică că ai alături un bărbat inaccesibil emoțional!

Pentru ca relația să aibă succes, ambii parteneri trebuie să fie accesibili din punct de vedere emoțional și deschiși unul cu altul. Adică să fie sinceri cu ei înșiși și cu alții, să accepte emoțiile partenerului și să înțeleagă, că o relație sănătoasă se bazează pe încredere și intimitate, care cu timpul devine tot mai profundă.

Dar unor oameni le vine greu să se deschidă cuiva. Le este frică să se apropie, nu își înțeleg propriile emoții și nu sunt încrezuți dacă își doresc o relație. Pentru a nu-ți pierde timpul și nervii cu asemenea bărbați, trebuie să cunoști semnele inaccesibilității emoționale:

1.El nu are prieteni apropiați

Bărbatul inaccesibil emoțional nu știe să își împărtășească sentimentele și gândurile ascunse, nici măcar cu prietenii. Posibil are unii cunoscuți, cu care uneori iese la o bere, însă nimănui nu îi poate împărtăși un secret sau o problemă de a sa.

2.El nu își arată sentimentele

El nu te ia de mână și evită senzualitatea excesivă. Asta îl sperie, ca și cum i-ai invada spațiul personal și ai pretinde la acele emoții, pe care el singur nu le înțelege.

3.Când este rece, când fierbinte.

Azi este înnebunit după tine, iar mâine brusc devine indiferent. De obicei, bărbatul se comportă astfel, pentru a păstra o distanță între voi, pentru a împiedica dezvoltarea unei intimități adevărate. El se poate justifica, că îi este dificil, că are propriile probleme, în timp ce în realitate el pur și simplu nu este pregătit pentru o relație normală.

4.El nu îți face cunoștință cu apropiații săi

Oamenii inaccesibili emoțional preferă să-și împartă viața. Ei nu amestecă cercurile sociale. Uneori, ei nu le fac cunoștință nici prietenilor cu părinții lor.

5.El trăiește cu prezentul

Un bărbat inaccesibil emoțional nu își va dori să discutați perspectivele relației voastre. Și lui nu-i pasă, ce sentimente îți creează acest fapt.

6.El vorbește des despre faptul, că își prețuiește independența

Posibil, îți spune că iubește să locuiască de unul singur sau că niciodată nu își va dori să se căsătorească, sau că nu își imaginează, cum să trăiască întreaga viață lângă aceeași femeie. Ascultă-l ce spune. Crede-l pe cuvânt, pentru că anume asta are în vedere.

7.Nu ești încrezută în relația voastră

El nu își dorește o relație serioasă. Dar în loc să îți spună direct despre acest lucru, el te ține iar tu speri că el se va schimba. Vezi că îți acordă atenție dar nu ești sigură de intențiile sale. Tu nu îl poți întreba despre asta, căci el va schimba tema discuției.

Viața este prea scurtă pentru a-ți pierde timpul cu oamenii, care evită discuțiile serioase și nu știu ce își doresc cu adevărat. Este puțin probabil ca bărbatul inaccesibil emoțional să se schimbe. Este mai bine să pleci și să găsești omul, care va fi sincer și deschis cu tine.