Iată 5 Motive pentru care Femeia devine tot mai frumoasă odată cu vârsta!

La fel ca și fericirea, frumusețea vine la cei, care știu să trăiască. Pur și simplu să se relaxeze și să trăiască, fără să numere zilele și ridurile, pe care acestea le aduc.

Acum câțiva ani, sociologii britanici au realizat un sondaj interesant. Ei au întrebat bărbații și femeile despre componentele frumuseții feminine.

Vei fi surprins să afli, dar 70% din bărbați au răspuns că principala calitate la care atrag atenție mai întâi de toate la o femeie este încrederea în sine. Anume asta o face pe femeie atrăgătoare și dorită. Încrederea în sine vine odată cu vârsta, nu-i așa? Atunci când uiți de complexe, nu mai ai acnee, nu mai plângi în baie. Atunci când te accepți așa cum ești și te simți confortabil și fericită.

47% din bărbați au spus, că pentru ei contează mai mult de toate ca femeia să aibă simț al stilului. Dar când apare stilul la femeie? Atunci când ne dăm seama că acest pulover ne face să arătăm mai grasă, acești pantaloni nu se potrivesc deloc aici, adică tot odată cu vârsta și experiența.

1.Frumusețea vine după nașterea primului copil.

Femeia începe să strălucească din interior. E greu de explicat, dar ea parcă își descoperă puterea secretă, cunoscută numai de ea. Această strălucire o face atrăgătoare. Și dacă încă nu ai dat naștere unui copil, atunci totul este încă înainte. Vei cunoaște și tu această putere.

2.Frumusețea vine după o dezamăgire puternică.

Te-am uimit? M-am gândit mult la asta. Femeile, care trec printr-o criză serioasă, revenindu-și devin mai profunde, mai înțelepte, mai puternice și mai rezistente. Ele încetează să fie infantile, fapt ce adesea îi sperie pe bărbați în noi. Femeile cu experiență întotdeauna arată misterios. Îți dorești să le cunoști, să le descoperi taina.

3.Frumusețea vine atunci când întâlnești bărbatul tău. 

Atunci când femeia este iubită, ea devine încrezătoare. Ea știe că place bărbatului care îi merită atenția. Ea este fericită, deci și frumoasă. Bărbații potriviți ne ajută să ne eliberăm din cocon. Alături de bărbatul iubitor și grijuliu femeia devine întotdeauna mai frumoasă.

4.Frumusețea vine atunci când femeia începe să se iubească. 

Anume să se iubească. Nu să se răsfețe, nu să se justifice, nu să se plângă. Nu este simplu deloc. Fetele tinere nu sunt în stare să o facă cu adevărat. Această abilitate vine odată cu vârsta. Probabil, este principala cunoaștere din viața unei femei. Asta se învață. Înveți să te asculți pe sine, să îți demonstrezi avantajele și să nu te condamni pentru neajunsuri. Puterea dragostei de sine este individuală, dar foarte necesară pentru fiecare dintre noi. Fără de ea niciodată nu vom putea să fim fericite.

5.Frumusețea vine atunci când femeia devine calmă.

Privește fotografiile actriței Monica Bellucci. Cât este de calmă și chibzuită această femeie. Să o tot admiri! Frumusețea nu iubește isterie. Este bine, că le trăim în tinerețe. Este bine, că odată cu anii ne putem în sfârșit controla emoțiile. Femeile calme, echilibrate arată întotdeauna avantajos. Ele atrag întotdeauna priviri și admirație.

Femei, iubiți-vă! Sunteți minunate la orice vârstă. Iubiți-vă cu fiecare an tot mai mult. Fiți calme și fericite. Și nu uitați, vârsta este doar o cifră.