Ia aminte toată viața acest sfat oferit de un bătrân înțelept

De cele mai multe ori, atunci când trebuie să ia o decizie, oamenii acționează după voința minții. Dar este oare acest lucru corect? Un bătrân înțelept a oferit un sfat tuturor celor care se bazează adesea pe rațiunea lor, interzicând propriei inimi să ia decizii.

“Toată ziua te plimbi, muncești, gândești, mănânci, iar pentru aceasta, toate părțile corpului lucrează (brațele, picioarele, ochii, urechile, creierul). Noaptea, când dormi, acestea se odihnesc, fiind în repaus. Dar există o parte a corpului care lucrează pentru tine non-stop, fără oprire. Aceasta este inima ta. Așa că atunci când inima ta vrea ceva, oferă-i, nu o neglija.”

Sunt momente când ar trebui să-ți asculți inima, în special ce este legat de persoane și relații. Și numai atunci vei putea lua decizia potrivită pentru tine, pentru că inima nu înșeală niciodată, spune doar ceea ce simte. Dacă ea îți spune să lupți pentru cineva atunci luptă, dacă te oprește din cale, atunci ascult-o.

Nu poți să neglijezi inima și să asculți doar ce spune mintea. Spre exemplu: Vrei să-ți urmezi visul și să renunți la jobul care nu îți place? Mintea îți spune să nu faci asta, pe când inima îți spune că este timpul să acționezi. Deci, ar trebui să stai pe loc sau să-ți asumi riscuri? Ai o singură viață și nu va mai fi alta. De aceea, fă ceea ce îi place inimii și ce îți aduce fericire.

Dacă te hotărăști să faci astfel de schimbări în viața ta, vei observa cât de împlinit și fericit vei fi, și toate acestea doar pentru simplu fapt că ți-ai ascultat inima și i-ai oferit șansa să ia decizii.