Hobby-uri interesante și lucruri care le aduc plăcere: secretul femeilor care radiază de fericire și pozitivism

Voi fi nespus de fericit când toate femeile Planetei vor deveni fericite! Acesta este visul meu la care lucrez în fiecare zi, căutând gânduri și modalități de a transmite informații importante.

Mi-aș dori să pot ieși afară și să încep să întâlnesc sute și mii de ochi arzători, zâmbete strălucitoare, râsete contagioase și o ușurință interioară la toate femeile, care radiază o vibrație puternică chiar și de la distanță.

Întâlnesc însă din ce în ce mai multe femei obosite, epuizate și triste. Sunt epuizate de gânduri despre viitor, temeri, complexe, dezamăgiri, experiențe proaste din viața personală și nu numai. Sunt epuizate de rutina care le înconjoară, ca lichenul, fiecare zi și oră din viață.

Aceeași rutină și gânduri devorează tot ceea ce este inerent unei femei. Dar în fiecare dintre noi se află o lume incredibilă și miliarde de miracole, oportunități și forțe.

Este foarte important să-ți folosești resursele cu înțelepciune. Să nu le cheltui pe toate pe rând, pentru că așa este scris în Cartea de Menaj din secolul al V-lea î.Hr., ca fiecare să trăiască aici și acum, să fie adaptat la realitățile timpului prezent.

Momentul actual este grozav pentru a încerca lucruri tot și oriunde. Desigur, dacă vrei, și nu caută sute de scuze, salutând și înclinându-te în fața rutinei.

– Ai propriile tale hobby-uri? Ce iubești cel mai mult în lume? îmi place să-mi întreb prietenii, cunoscuții, colegii și femeile pe care le întâlnesc întâmplător undeva în vacanță, într-o companie etc.
– Am un hobby, dar nu am timp pentru el. Asta îmi răspund de obicei doamnele.

Există un sens important ascuns în acest dialog modest din două propoziții.

Acum citește cu mare atenție. Trăiește fiecare cuvânt. Intrați în sensul acestei propoziții

NICIODATĂ SĂ NU-ȚI ECONOMISEȘTI PUTEREA, ATUNCI CÂND VREI SĂ FACI CEVA CE-ȚI VA ADUCE PLĂCERE.

Când operezi constant în cadrul regulilor, obiceiurilor și serviciilor, îți irosești toate puterile. Dacă există un număr redus de ore sau minute pentru interesele tale, fie amâni pentru mâine (citește niciodată), fie te ocupi puțin de acel lucru care-ți aduce plăcere și după aceea te culci sau continui să faci treburile casnice etc.

Cercul vicios își îngroașă zidurile în fiecare zi, din ce în ce mai gros, iar fericirea, armonia și energia ta se strecoară din ce în ce mai departe de tine. Te îndepărtezi de tine însuți.

Comiți o crimă când economisești energie pentru propriile interese. Anume în aceste hobby-uri se află izvorul fericirii tale. El este inepuizabil. El este cel care vă va face viața mai strălucitoare, mai bogată, mai semnificativă și mai interesantă.

Este foarte important să întoarceți totul exact invers: să faceți cu toată puterea ceea ce vă interesează și ce vă place cel mai mult. Pune interesul pe primul loc. Cufundați-vă în această plăcere atât de adânc încât acele ceasului să se învârtă neobservate. Iar dvs. să zburați în lumea voastră minunată, unde sunteți foarte minunată, interesantă, armonioasă și incitantă.

De acolo vor fi luate noi forțe, care vor fi mai mult decât suficiente pentru restul treburilor de rutină, pentru că nu se vor face sub presiune. Nu vor fi asemeni unei poveri grele. O veți face din propria voință, cu ușurință, ca un SUPLIMENT LA VIAȚA TA INTERESANTĂ.

De ce femeile fericite și înțelepte au întotdeauna propria lor afacere, propria lor lume mică și interese, unde altora chiar le este interzis să intre uneori? Pentru că ele știu multe despre energie și armonie.

Zâmbesc mai des, adoră viața, le place să trăiască, au timp și energie suficientă pentru toate. Și niciuna dintre ele nu vă va spune vreodată că interesele ei sunt pe ultimul loc.

Ea va spune cam așa: „Pe lângă job, am un hobby preferat și interesant! Primesc plăcere și un plus de energie, o doză de pozitiv și fericire. Și rutina… Ce este rutina? Nu există rutină. Totul se întâmplă de la sine, ușor și ca un dans interior al sufletului.”