Hainele largi și alte 4 greșeli vestimentare.

Este timpul să vă luați la revedere de la hainele care vă îmbătrânesc.

Felul în care ne îmbracăm nu numai că demonstrează stilul nostru, dar și arată sau ascunde vârsta pe care o avem. În timp ce unele haine, nuanțe și bijuterii ne ajută să arătăm mai tineri și să ne ascundem vârsta reală, altele îmbătrânesc. Care sunt aceste lucruri? Veți afla în curând.

Haine de modă veche
Nicio femeie nu va arăta modernă și tânără, dacă va purta o haină plictisitoare, cu stil învechit. Așa că, înainte de a vă decide să purtați o fustă groasă de culoare gri-negru de “profesoară” până la genunchi, cu un cardigan gri, cumpărat cu mulți ani în urmă gândiți-vă de câteva ori. O astfel de combinație vă poate trăda vârsta reală. Soluția este să le purtați cu haine mai expresive și mai interesante, care să îndeplinească cerințele celor mai recente tendințe de modă.

Hainele de nuanțe întunecate
Nuantele închise, desigur, pot fi elegante și universale, dar nu poate fi negat faptul că hainele de nuanțe sumbre ne îmbătrânesc. Pe când hainele în culori deschise reîmprospătează instantaneu imaginea noastră și elimină ani în plus. Dacă încă nu doriți să vă despărțiți de hainele de nuanțe întunecate, combinați-le cu accesorii luminoase sau pur expresive, acestea vor pune accente pozitive .

Accesorii învechite
Accesoriile sunt o componentă cheie a imaginii. Accesoriile selectate corect pot schimba instantaneu aspectul dvs., vă face o ținută și mai elegantă. În același timp, accesoriile neadecvate distrug imaginea. Un efect și mai negativ îl fac accesoriile învechite: modelele învechite de gentuțe, pantofi și bijuterii. Prin urmare, încercați să purtați accesorii elegante care respectă tendințele actuale. Atunci, veți arăta cât mai modernă și mai tânără posibil.

Hainele largi
Nu negăm faptul că hainele voluminoase reprezintă o lovitură reală a sezonului. Cu toate acestea, să porți haine aglomerate nu este cea mai bună idee. În primul rând, în astfel de haine riscați să arătați stângace. În al doilea rând, hainele aglomerate de multe ori nu vă îmbunătățesc aspectul. În al treilea rând, hainele libere, care nu au nimic în comun cu moda, subliniază vârsta într-un mod neprofitabil.

Lipsa hainelor în garderobă care satisfac tendințele moderne
După cum am menționat deja în paragrafele anterioare, cele mai depășite modele vă arată vârsta reală. Prin urmare, pentru a vă ascunde vârsta cât mai bine posibil și pentru a arăta mai tânără, ar trebui să aveți o garderobă modernă, incluzând în ea haine care satisfac tendințele moderne. Acestea pot fi lucruri clasice, dar ele trebuie neapărat adaptate tendințelor actuale.